Dit was de L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night

Geüpdatet op 10 december 2019 door Elise
Dit was de L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night

Eindelijk was het zover op 15 juni 2017, de 2de editie van  de Hair Fashion Night in België, een beauty night out van L’Oréal Professionnel…

In de L'Oréal Academy werden we opgewacht door vriendelijke hostessen en een bende jolige kappers. De avond werd goed ingezet op de beats van DJ Todi3for. Met een brochure van de zomertrends in de ene hand en onze gsm met de Style My Hair app in de andere waagden we ons achter de kapperstafel om onze lokken onder handen te laten nemen. Probeer de app nu ook zelf via iTunes of Google Play!

Samen met de kapper testten we allerlei zomerse hairdo's uit via de applicatie en uiteindelijk kon de keuze herleid worden tot twee opties: losse golven of een kunstig opsteekswerk? Dit dilemma circuleerde voelbaar onder de genodigden. Ook bij de aanwezige bloggers. Pauline Grossen (@afashiontaste) koos uiteindelijk voor sierlijk vlechtwerk, net als France Maydenn (@madebyf) die voor een romantische twist opteerde. Lima Ché (@limaswardrobe) aarzelde geen moment om haar signature golven aan te meten.

Niet alleen de gasten waren enthousiast. Ook de kappers beleefden de avond van hun leven. "Samen een avond lang werken, grappen en genieten met kappers van over heel België geeft een fijn saamhorigheidsgevoel, plus het is een test om de laatste zomertrends onder de knie te krijgen", klonk het unaniem.