WE LOVE: de poederroze parfumkoffers van Louis Vuitton

Geüpdatet op 22 februari 2019 door Laure Vandendaele
WE LOVE: de poederroze parfumkoffers van Louis Vuitton

Mooi, praktisch en ondanks het hoge prijskaartje vinden we toch echt dat we een luxueuze 'flaconnier' van Louis Vuitton in huis moeten hebben.

Louis Vuitton staat voor reizen in stijl. Of je nu interieurspullen, je volledige garderobe of je teergeliefde viervoeter wil verschepen, in een leren koffer met daarop het iconische monogram raakt alles sinds 1854 zonder kleerscheuren op zijn eindbestemming.

louis vuitton travel case parfum

Flaconnier

louis vuitton flaconnier accessoire

 

Het Franse huis breidt zijn bestaand gamma van tassen en koffers deze zomer uit met een collectie travel cases om ook je favoriete parfum (ongetwijfeld een luchtje van het huis) in één stuk én in stijl te transporteren. De reiskoffertjes zijn gemaakt van Vache Végétale Naturel leer (nog zo'n stokpaardje van het huis) en bestaan in drie verschillende formaten waaronder een kleintje voor de reisverstuiver en de 'flaconnier' (het pronkstuk van de collectie), een koffertje waarin maar liefst drie parfumflessen opgeborgen kunnen worden. Als je weet dat de flaconnier ook nog eens poederroze is, snap je waarom dit luxeaccessoire een wel heel erg hoog "kom in mijn walk-in closet" gehalte heeft.

louis vuitton travel case parfum

Weinig verrassend: het hoge prijskaartje. Zoveel luxe, kwaliteit en erfgoed is nu eenmaal nooit goedkoop. Voor de flaconnier tellen reizigers dan ook 6700 euro neer, de kleine uitvoering heb je 'al' voor 250 euro.

www.louisvuitton.com