Dragon brows zijn de nieuwste wenkbrauw trend

Geüpdatet op 9 mei 2017 door ELLE België
Dragon brows zijn de nieuwste wenkbrauw trend

Instagram gaat de laatste tijd helemaal crazy over wenkbrauwen. Eerst waren er de feather brows, maar als je nu hip wil zijn, waag je je aan dragon brows.

Trendsetter van dienst is de 23-jarige @harlibi, een MUA uit Oregon. Het begon als een grapje van de makeup-artieste die zich voor deze gekke trend liet inspireren door de #featherbrows van Stella Sironen.

How to

Om deze look te creëren, borstelt @harlibi haar wenkbrauwharen omhoog met behulp van een spoolie. Dan vormt ze pieken in de haren, die de bulten op de rug van een draak moeten voorstellen. Vervolgens gebruikt ze een speciale wenkbrauwlijm om de haren op hun plaats te houden.

Nadat ze een foto deelde van haar probeersel, steeg haar populariteit razendsnel. Even later postte ze dan ook een boodschap, waarin ze onthult dat ze slechts twee weken met make-up bezig is en dat deze ervaring voor haar heel nieuw is.

dragon brows

Heel wat beautyliefhebbers waagden zich de afgelopen dagen al aan de dragon brows. Geniet mee via onze galerij:

Dragon brows, je vindt het prachtig of je haat het. Wij kunnen in ieder geval weer een trend toevoegen aan ons lijstje met meest bizarre beautyhypes van het moment.

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)