Hudson Kroenig steelt de show bij Chanel

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Hudson Kroenig steelt de show bij Chanel

paris fashion chanel

Hudson Kroenig, het 5-jarige petekind van Karl Lagerfeld, mocht opnieuw opdraven in de show van zijn wereldberoemde godfather. Het mini-model sloot het indrukwekkende defilé samen met volleerd topmodel Cara Delevingne af.

Pippa Middleton was een verdienstelijk sleepdraagster en hoewel ook zij als 'cute' bestempeld kan worden (al denkt Karl Lagerfeld daar anders over. Hij zei over het zusje van Kate: 'Ik hou niet van haar gezicht. Ze zou enkel haar achterkant mogen tonen.) , gaat de prijs voor schattigste bruidsassistent toch naar de 5-jarige Hudson Kroenig. Het schattige knulletje zou zijn dagen  tussen speelgoed en leeftijdsgenootjes moeten slijten, maar slaat af en toe een dagje school over om een dosis aaibaarheid aan de indrukwekkende shows van zijn beroemde peter toe te voegen.

Kroenig maakte zijn catwalkdebuut in 2010 aan de hand van zijn vader Brad Kroenig, eveneens een appetijtelijk model en al jaren een vaste waarde bij Chanel. Twee jaar later dook Kroenig Junior nog eens op in het defilé van de wintercollectie en een paar maanden paradeerde hij samen met zijn vader op de catwalk van de Métiers d'Art show in Linlithgow, Schotland.

Deze ochtend mocht Hudson de sleep van gelegenheidsbruid Cara Delevignge dragen. De bruidsjonker vervulde zijn plicht met verve in een Indiaas aandoend glitterpakje. Een mooi staaltje kleutercouture.