Kim Kardashian en Kylie Jenner naakt (en identiek) in make-upreclame

Gepubliceerd op 19 april 2017 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian en Kylie Jenner naakt (en identiek) in make-upreclame

Dat het nog lang geduurd heeft! Nadat Kylie Jenner - hoofd van haar eigen make-upbedrijf - eerder een capsulecollectie samen met Khloé op de markt bracht, gaat de 19-jarige nu in zee met...Kim Kardashian West.

COMING SOON! Stay tuned KKW X KYLIE COSMETICS

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

Het mag duidelijk zijn dat het hele 'ik draag geen make-up meer' momentje van Kim Kardashian voorgoed tot het verleden behoort. Na de overval in Parijs en de besognes rond de mentale gezondheid van echtgenoot Kanye West is Kimmie weer helemaal terug en focust ze zich opnieuw op haar carrière.

KKW X Kylie Cosmetics

Eerste nieuwe project: een samenwerking met it-girl Kylie Jenner. De tiener en hoofd van haar eigen make-upbedrijf bracht eerder al een capsulecollectie met Khloé op de markt, nu is het de beurt aan de wereldberoemde reality ster. Uit een korte - een heel erg naakte - teaser die gisteren massaal via sociale media gedeeld werd, kunnen we afleiden dat het smeerbare geesteskind van de zusters vermoedelijk uit een nude lipkit en een gouden highlighter zal bestaan. Sexy bronze godess? Dubble check!

Identiek

In de sexy teaser valt nog maar eens op hoe sterk beide zussen op elkaar zijn gaan lijken. Heel wat volgers zien in hen een haast 'identieke tweeling'. En dat terwijl er toch een leeftijdsverschil van zo'n 17 jaar is. Wanneer de capsulecollectie via de webshop van Kylie Cosmetics precies verkrijgbaar zal zijn, is nog niet precies bekend, maar ze verzekeren ons dat het er 'soon' aankomt. Keeping up with the Kardashians, dus.