5 leuke uitstapjes voor zondag 23 april

Geüpdatet op 27 mei 2019 door ELLE België
5 leuke uitstapjes voor zondag 23 april

Plan een leuk uitje met vrienden of familie!

Moeilijke keuze: luieren in de zetel of op pad gaan? Wie voor het tweede kiest en nood heeft aan inspiratie, leest best verder want dit zijn de vijf leukste daguitstapjes op zondag 23 april.

1/

zondag uitstapjes

Visual Vinyl: Celebrating 50 years of album art

Deze zondag kan je uren rondkuieren in het cultuurcentrum van Sint-Niklaas. Tijdens Visual Vinyl worden meer dan 300 zeldzame platen tentoon gesteld. Nooit eerder werden deze 'kunstwerken' aan het grote publiek getoond en daarmee is deze expo een unieke belevenis. Wie grote fan is van onder andere Dali en Banksy plant best een tripje naar Oost-Vlaanderen.

Stockverkoop Tupperware

Toegegeven, het klinkt niet erg sexy, maar Tupperware is gewoon super handig! Wie stiekem enkele stuks op de kop wil tikken of nog op zoek is naar een cadeautje voor Moederdag, moet zondag in Limburg zijn.

Praktisch: Wetteren Ten Ede
                     Kortewagenstraat 28
                     9230 Wetteren

2/

zondag uitstapjes

Kleding Outlet Beurs

Merkkleding scoren tegen een zacht prijsje? Dat doe je op de Kleding Outlet Beurs in Brussel. Meer dan 85 boetieks verkopen er hun overstocks aan grote kortingen. Ladies, neem jullie man en kinderen maar mee want ook voor hen is er een grote keuze designerkleding.

Fiësta Europa

Wie de sfeer van een tiental landen in één dag wil opsnuiven, moet een bezoekje brengen aan Fiësta Europa in Wetteren. Marktkramers van over heel Europa verkopen er hun specialiteiten. Drank- en eetkraampjes wisselen af met souvenirstandjes waar je typische spullen kan kopen uit jouw favoriete Europese land.

Zythos Bierfestival

Bierfanaten moeten dan weer in de Brabanthal van Leuven zijn. Meer dan 500 Belgische bieren kan je hier proeven. Geen nood! Je hoeft niet steeds een heel glas uit te drinken. Dankzij de proefglaasjes van 10cl hoef je je niet te beperken tot vijf biertjes, maar kan je je smaakpapillen verwennen met verschillende biersmaken.

LEES OOK: Vier coole series om te binge watchen tijdens het weekend

LEES OOK: Weekendtip: neem eens een bosbad

LEES OOK: Weekendtip: gin drinken in de chambers of the curious

Editor: Jolien Meulders