Ook deze The Hills-ster is zwanger

Geüpdatet op 24 juni 2019 door Laure Vandendaele
Ook deze The Hills-ster is zwanger

Heidi Montag en Spencer Pratt verwachten een eerste kindje. Dat maakte het koppel bekend met een fotoreportage en een interview in het Amerikaanse weekblad US Weekly.

Er zit iets in het water daar in The Hills want Heidi Montag is het derde ster uit de populaire MTV-reeks The Hills die dit jaar aan kinderen begint. Op 1 januari deelde voormalige bff turned frenemy Lauren Conrad het goede nieuws via Instagram, een goede maand later was het de beurt aan Whitney Port. De meisjes uit Orange County werden voorgegaan door Audrina Patridge, mama van de 10 maanden oude Kirra en Kristin Cavallari, trotse moeder van zonen Camden (4), Jaxon (2) en dochter Saylor (1).

the hills heidi montag pratt zwanger

Snel gegaan

Nu is het dan - eindelijk - de beurt aan Heidi. De blondine liet verstaan dat ze zelf al lang klaar was voor een gezin maar dat haar drukke professionele leven niet met een baby te combineren viel. Nu ze de kaap van dertig bereikte, achtte ze de tijd echter rijp om de familie Pratt uit te breiden. Lang hoefden zij en echtgenoot Spencer Pratt niet te wachten want na amper een maand 'proberen' was het al prijs. Daar zitten de magische kristallen van Spencer, een verwoed verzamelaar van de stenen, ongetwijfeld voor iets tussen. De baby wordt in oktober verwacht en zowel de aanstaande mama als papa hopen dat het een jongetje wordt. "Kwestie van de naam verder te kunnen zetten", klinkt het bij de aanstaande ouders.

Plastische chirurgie

Heidi Montag werd bekend als de ietwat knullige huisgenoot van Lauren Conrad die als een blok viel voor bad boy Spencer Pratt. Later haalde ze vooral in de pers met haar plastische ingrepen. Montag onderging op een korte periode meer dan tien operaties om van girl next door naar blonde babe te transformeren. Ook dat imago heeft de dertigjarige nu van zich afgeschud en Mevrouw Spencer houdt zich momenteel vooral bezig met het huishouden, lange wandelingen in de natuur en het afstoffen van de kristallen van haar man natuurlijk. (check haar Snapchat)

=> Klik op de volgende pagina voor de zwangerschapsaankondigingen van alle The Hills-sterren

1/

Kristin Cavallari

the hills kristin cavallari zwanger

Kristin Cavallari in verwachting van haar twee kindje.

2/

Audrina Patridge

the hills audrina patridge zwanger

Audrina Patridge maakte haar zwangerschap in 2015 bekend met deze #spon Instagrampost.

3/

Lauren Conrad

the hills lauren conrad zwanger instagram

Geen kater voor Lauren Conrad op 1 januari. De succesvolle onderneemster zette 2017 alvast in met jaar grootste project tot nog toe.

4/

Whitney Port

the hills whitney port zwanger

Whitney Port maakte haar zwangerschap in februari bekend via Instagram. Fans van de ontwerpende onderneemster kunnen het verloop van de zwangerschap volgen via de YouTube-filmpjes getiteld: "I love my baby, but I hate my pregnancy."