10 dingen die elke Gossip Girl lover herkent

Geüpdatet op 28 januari 2019 door ELLE België
10 dingen die elke Gossip Girl lover herkent

Who am I? I’ll never tell! XOXO, Gossip Girl! Deze tien dingen herkent elke Gossip Girl fan meteen. 

Je deelde het lief en leed van de upperclass van Manhattan, bombardeerde jezelf jaren geleden tot lid van het selecte vriendenclubje en praat over S en B alsof het je hartsvriendinnen zijn. In dat geval herken je deze 10 dingen met zekerheid!

#1: Whatever the queen wants the queen gets, right? Tenminste, als je naam Blair Waldorf is. Bekende quote van onze favoriete brownie: "Once again the world has proven - anything you can do, I can do better."

#2: Every blonde needs a brunette friend, want everyone knows there is no S without B.

#3: Al die lunches op de beroemde MET trappen van The Metropolitan Museum of Art. Blair, Serena en hun minions hebben daar zo veel geroddeld en plannetjes gesmeed. Friendship goals!

#4: Het moment waarop Nate Blair bedroog met Serena, omdat hij eigenlijk op haar verliefd was. Ach ja, Nate was jong en onbezonnen. Dat praat alles goed, toch? Chicks before dicks, want S en B vonden steeds een terugweg om vrienden te worden.

1/

tien dingen die gossip girl lover herkent
Beeld: Gossip Girl

#5: Als zelfs Lonely Boys droom om ooit DERENA te worden kan uitkomen, dan kunnen wij dat ook! Onthou deze: "You're no one until you're talked about."  Wijze levenslessen uit Gossip Girl!

#6: Ook bij de oudere upper class kan het er al eens heftig aan toegaan. Daar is RUFLY, oftewel het koppel Lily en Rufus, een prachtig voorbeeld van. In het derde seizoen trouwden ze, waarop dat stukliep. Gelukkig werden ze in het laatste seizoen toch nog familie dankzij DERENA. Nog een leuke fun fact: de twee hebben een liefdesbaby!

#7: "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours" Eind goed al goed, want het koppel CHAIR overleefde een bijna fataal auto ongeluk, een royal wedding, heel veel geroddel, bedrog en achterklap én zelfs een schietpartij. Dat verdient een romantisch trouwpartijtje met blauwe jurk! Dit moet je weten over het zoontje van liefdesduo B en Chuck.

2/

gossip girl lover herkennen dan chuck nate
Beeld: Gossip Girl

#8: Team Chuck? Zijn zwoele stem zal daar waarschijnlijk voor iets tussen zitten! Chuck is een echte party animal. In al zijn arrogantie is ‘I'm Chuck Bass' de beste reden om alles wat hij fout doet goed te praten. Chuck Bass heeft die doordringende, serieuze blik - weliswaar heel sexy - altijd op z'n gezicht. Sexy was hij nochtans maar vanaf dat hij zijn lelijk teckers kapsel aanpaste. Fioeuw.

#9: Team Lonely Boy? Dan hou jij van een krullenbol, die graag met zijn neus in de boeken zit. Gelukkig ruilde Dan zijn lange, vrouwelijke coupe toch nog in voor een strakkere variant. Eindelijk knap! Dat hij zijn haar achter zijn oren kon wegsteken, was not done…

#10: Team Nate? Dan ben jij ongetwijfeld fan van die helderblauwe ogen en zachte persoonlijkheid. Nate werkt hard om iets gedaan te krijgen. Daar kunnen andere rijkeluiskindjes duidelijk iets van leren! Gelukkig ruilde hij zijn Justin Bieber kapsel toch nog in!

(Interesse in de auditievideo van Blake Lively? Bekijk ook hoe het er nog aan toe gaat met onze Gossip Girl crew.)

Lien Egghe