Temptation Island 2017: 10 afscheidscadeaus voor de kandidaten

Geüpdatet op 6 mei 2019 door Laure Vandendaele
Temptation Island 2017: 10 afscheidscadeaus voor de kandidaten

Vanavond valt definitief  het doek over het negende seizoen van Temptation Island. Voor we afscheid nemen van de hitsige eilandbewoners en Pommeline, spierbundel Alex en kleinkunstenaar Ken de weg richting vergetelheid (want wie herinnert zich Andries uit seizoen 4 in hemelsnaam nog?) bewandelen, danken we de koppels en verleiders met een zorgvuldig uitgezocht geschenk voor hun wekelijkse bijdrage aan hersenloos vertier.

Niels

temptation island 2017 niels

Niels krijgt: een paar comfortabele teenslippers. Om te voorkomen dat de geniepige spierbundel nog eens met zijn blote tenen in de slipjes van andere vrouwen zit. Gedaan met teenslippertjes, dus! Ook na Temptation Island.

1/

Parastoo

temptation island 2017 parastoo

Parastoo krijgt: een praktische slaapfauteuil voor als de exotische schone met al even exotische dansmoves nog eens ladderzat een slaapplaats zoekt. Het is immers nogal sneu om knock-out te gaan op een harde poef in de kamer van een kerel die je er eigenlijk toch niet (maar eigenlijk toch wel) wil. Zeteltje uittrekken, snaveltje en Paras-oogjes-too.

2/

Pommeline

temptation island pommeline 2017

Pommeline krijgt: een deftige fles witte wijn die moet bewijzen dat niet elk glas druivenvocht naar 'zure piemel' smaakt. Niet dat wij weten hoe zoiets proeft, en nadat ze er dan toch even dieper over nadacht Pommeline zich het smakenpalet van een zure piemel dan toch niet herinneren maar goed: tegen een glaasje chardonnay zegt de Gentse humorist steevast "neen". Maar tegen Merijntje on the rocks daarentegen...

3/

Saartje

temptation island saartje 2017

Voor Saartje: een microblading behandeling. Het is een mysterie hoe een meisje dat pas in de tweede helft van de jaren '90 werd geboren, zich door haar wenkbrauwen als twee spermavormige boogjes te epileren aan een van de grootste beautyblunders van dat decennium schuldig maakt. Heel wat vrouwen die tijdens de nineties nogal overijverig met het pincet aan de slag gingen en nu met twee trieste streepjes opgescheept zitten, blazen hun wenkbrauwen nieuw leven in met een microblading behandeling. Of de wildebras met de doorrookte stem de haar inmiddels typerende wenkbrauwen aan een strik epileerregime of brute pech te danken heeft, weten we niet ,maar dankzij dit cadeau is hulp onderweg.

4/

Lisa

tempation island lisa 2017

Voor Lisa: een transparant poeder. We weten dat een glowy look het dit seizoen heel erg goed doet maar er zijn grenzen aan hoe charmant een glimmende T-zone kan zijn. Zelfs in dat verdomd vochtige Thaise klimaat. Je hebt 'stralen' en je hebt 'stralen stralen' om het nog maar eens met de woorden van ons aller Haroon te zeggen. Hou je natuurlijke 'shine' dan ook een beetje in bedwang met een laagje transparant poeder, in combinatie met de flatterende vlammen van het kampvuur (of 'vuurkamp' zoals zij ze wel eens zei) een godsgeschenk voor de huid. We geven je het maar mee, sneaky Lisa!

5/

Jolien

temptation island 2017 jolien vijf tv

Voor Jolien: een trouwe hond. Zo eentje aan wie ze niet om de haverklap 'heb je geneukt' moet vragen? Het meisje verdient ook eens te voelen wat onvoorwaardelijke  liefde - met uitzondering van een likje buiten de deur - is.

6/

Ken

temptation island 2017 ken stoffers

Voor Ken: een paashaaspak, want 1) het is bijna Pasen en 2) we hebben allemaal 'die beelden' gezien. #meneerkonijn. En doe er maar een paar paaseitjes bij want "fok, dat is lekker."

7/

Lize

temptation island 2017 lize

Voor Lize: een mondharmonica. Of eender welk instrument waarmee ze singer slash songwriter slash vakantieliefde van haar leven Ken Stoffers muzikaal kan ondersteunen. De Ellie en Rikkert van hun generatie! En na eventuele gezinsuitbreiding kan het gezin samen op tour...tickets voor een optreden van 'The Kenny Family', anyone? Wij zien potentieel.

8/

temptation island 2017 natasja

Voor Natasja: juist niets! Niet omdat we de ultieme verleiding van Jeffie niets gunnen, wel omdat de Nederlandse schone al "alles heeft." "Natasja is ziek mooi. Ze heeft alles wat je nodig hebt. Mooie ass. Mooie borsten. Jij bént het, hé.”, zo sprak Jeffie na een avondje pintelieren. Even dachten we Natasja nog blij te maken met een fleurig lingeriesetje, maar gezien de rondborstige verleidster in bijna elk beeldfragment weinig meer dan een string en een beha droeg, mogen we ook hier concluderen dat Natasja al 'goed voorzien' is.

9/

Jeffie

temptation island 2017 jennferson jeffie

Voor Jeffie: filosofische werken voor beginners/kids. Jeffie een 'groot denker' noemen, zou misschien net een brug te ver zijn maar het is een feit dat de man met de grote vragen des leven worstelt. Zijn mijmerende blik doet misschien vermoeden dat er enkel tuimelkruid onder zijn hersenpan waait, maar wie de moeite neemt om écht naar de woorden van Jeffie te luisteren, weet dat na elke 'weet je' die hij tegen de camera of een eilandbroeder uit, een weldoordachte, onderbouwde stelling volgt.

'God is dood', zei Nietszche. 'Wij zijn dood', concludeerde Jeffie nadat Natasja voet aan wal op het eiland zette. Zie je wel: same same.

10/

Alex

temptation island alex 2017

Voor Alex: desinfecterende handgel. Voor als bodybuilder rijk aan levenservaring nog eens 'vieze dingen met je meisje gaat doen.' Kan je maar beter proper zijn.