SHOPPING: de beste producten voor een natuurlijke glow

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
SHOPPING: de beste producten voor een natuurlijke glow

Skin goals? Een zuivere huid én een gezonde glow. Met deze favorieten uit de beautyafdeling creëer je eenvoudig en snel die zo begeerde 'glow'.

Hoewel we de lente in de verte zien blinken, laten de maartse buiten zich momenteel van hun meest ambitieuze kant zien. Onze huid kreeg het de afgelopen maanden hard te verduren en kan aan de vooravond van een nieuw seizoen wel een boost gebruiken. Een gelaatsbehandeling kan soelaas bieden, maar ook deze producten voorzien je doffe teint in geen tijd van een flatterende glow.

Aan de slag

Vergeet voor je aan de slag gaat met make-up je huid niet voldoende te hydrateren met een hydraterende crème of voedende gezichtsolie. Foundation smeren heeft immers geen zin als je huid niet goed voorbereid is. Breng nadien een dun laagje van je favoriete highlighter over je volledige gezicht aan zodat die achteraf zachtjes doorheen je foundation schijnt waardoor het lijkt alsof je huid vanbinnen uit oplicht, zonder te glimmen. Wil je nog meer glow? Breng je highlighter aan op het topje van je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog en de buitenkant van de oogleden aan om het gezicht te verhelderen. Nog op zoek naar een uitstekende highlighter? Lees hier de reviews van 12 testexemplaren.

  • Highlighter Mémoire de Forme van Givenchy

Deze highlighter trekt niet alleen de aandacht dankzij de zachtroze kleur, maar vooral dankzij de bijzondere geltextuur met witte microparelmoerdeeltjes. Omdat de formule voor 72% uit vocht bestaat is het product makkelijk met de vingers aan te brengen op die zones die je van een ophelderende gloed wil voorzien. Maar volgens Givenchy make-upartists Nicolas Degennes breng je de crème evengoed over het hele gezicht aan voor een frisse en stralende teint.

Highlighter Mémoire de Forme van Givenchy, 44 euro

  • Hydrabio Perfecteur SPF 30 van Bioderma

Bioderma Hydrabio Perfecteur - 20.50€

Hydrabio Perfecteur SPF 30 is een hydraterende formule verrijkt met drie specifieke bestanddelen die zorgen voor een stralende, perfect ogende teint. Het “soft focus» effect van poeders en texturerende parelmoerdeeltjes weerkaatst het licht en laat de huid stralen. Daarnaast bevat dit product ook UVA/UVB SPF 30 filters en een krachtige antioxidant, vitamine E, om de huid te beschermen. "Ik masseer een kleine hoeveelheid van het product zachtjes in de huid,  als  een make-upbasis. De huid oogt meteen fris en hoeft nadien niet bijgewerkt te worden. In sommige gevallen hoef ik zelfs geen foundation meer te gebruiken. Werkelijk verbluffend!", zegt Gregoris Pyrpylis, Skincare Ambassador bij Bioderma.

Hydrabio Perfecteur SPF 30 van Bioderma, 20,50 euro

  • Pearl Foundation Primer van Paul & Joe

17sp1_pearl_primer

Sweet Bon-Bon zorgt voor een dauwfrisse gloed en de nodige hydratatie. De samenstelling bevat wateroplosbare polymeren en ultralichte poeders die een hydraterende laag vormen. De unieke kleur op basis van Secret d’Or flatteert iedere huidskleur. Verder bevat de infusie ook oranjebloesemwater, witte-lelie-extract en abrikozensap.

Pearl Foundation Primer van Paul & Joe Beauté, 32 euro

  • Illuminating Primer van Tom Ford

TomFordIlluminatingPrimer

Dit hybride product verenigt huidverzorging met make-up dankzij de combinatie van het Tom Ford infusing complexen huidvernieuwende bestanddelen. Het resultaat is een helder en onberispelijk canvas voor foundation die comfortabel op de huid aanvoelt en lang blijven zitten. Ontdek hier de 8 ultieme make-upregels van Tom Ford.

Illuminating Primer van Tom Ford, 66 euro

  • Born to Glow Illuminating Primer van Nyx Cosmetics

NyxBornToGlowPrimer

Deze Born to Glow primer egaliseert de huid en zorgt voor een flatterende, gezonde gloed. Een uitstekend 2-in-1 product voor een democratische prijs.

Born to glow Illuminating Primer van Nyx Cosmetics, 14 euro