Het leven na Temptation Island: Lize en Ken doen aan gezinsuitbreiding

Gepubliceerd op 3 april 2017 door Isabelle
Het leven na Temptation Island: Lize en Ken doen aan gezinsuitbreiding

Ze werden dolverliefd voor het oog van heel Vlaanderen, zouden al weken samenwonen en nu zijn Ken en Lize klaar hun relatie naar een hoger niveau te tillen. 

Temptation Island 2017 kent alvast voor één koppel een goede afloop. Jefferson en Lize hebben de eindstreep overduidelijk niet gehaald, maar die laatste verliet het eiland der wellust wel met een nieuwe grote liefde: Ken Stoffers, de man die zijn haardos welig laat tieren, maar al te graag naakt poseert en heel graag zou doorbreken als singer-songwriter. Maanden na de opnames van het programma lijkt de liefde tussen de Bruxelloise en de Nederlander nog niet bekoeld: de twee zouden zelfs al samenwonen. Toen redactrice Elise "Tarzan Ken" wist te strikken voor een eigen dreamdate, was Lize trouwens degene die hem na afloop netjes kwam oppikken...

Dat ze een item vormen, valt dus niet langer te ontkennen, maar wat dacht je van deze nieuwe onthulling: Lize en Ken zijn klaar voor een... baby! Althans, zo laten ze zelfs uitblijken met een gemeenschappelijke post op hun respectievelijke Instagram accounts. Of hoe zou jij deze gigantische hint anders interpreteren?