5 tips voor meer zelfvertrouwen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 tips voor meer zelfvertrouwen

Kan je zelfvertrouwen soms wel eens een boost gebruiken? Stap met opgegeven hoofd (en met een felrode mond) de deur uit dankzij deze tips.

Zelfvertrouwen zit vanbinnen, maar een paar rode lippen, een nieuw parfum of een goed gelukte eyeliner helpen ook om je de beste versie van jezelf te voelen. Om het zelfvertrouwen van haar klanten naar een hoger niveau te tillen, lanceert ICI Paris XL de 'Durf jezelf te zijn' campagne met bijhorende tips. Want als je je goed voelt, ligt de wereld aan je voeten.

1. Dé make-up die zelfvertrouwen boost? Rode lipstick. Iedereen staat immers met rode lipstick, zelfs als je een bleke huid hebt of een jaartje ouder wordt. Het is gewoon kwestie van de perfecte tint en textuur te vinden.

Vice Liquid Lipstick van Urban Decay, 19,50 €
Vice Liquid Lipstick van Urban Decay, 19,50 €

1/

2. Geloof de complimenten die je krijgt. Als je alle complimenten gaat afzwakken, laat je andere mensen niet toe om je zelfvertrouwen op te bouwen.

via GIPHY

2/

3. Vergelijk jezelf niet met anderen. Het is niet omdat die ene zelfzekere collega altijd een cat eye tekent, dat dat ook voor jou werkt. De producten die de beste versie van jezelf tevoorschijn toveren, zijn niet de nieuwste, populairste of duurste producten, maar gewoon de producten die perfect bij jou passen.

via GIPHY

3/

4. Verander van parfum. Je neus wordt jouw lievelingsgeur al snel gewoon, waardoor je hem zelf niet meer ruikt. Kies eens voor een parfum met mandarijn of koffie: van die geuren word je automatisch blij. Hoe blijer, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt.

zelfvertrouwen beauty make-up ici paris xl
Ma Vie Florale van Hugo Boss, 69,00 €

4/

5. Fixeer je niet op je gebreken, maar speel je troeven uit. Of het nu een dagcrème is die je innerlijke glow naar buiten brengt of een felle lipstick die je mooie mond in de verf zet: de juiste skincare en make-up maken je nóg mooier.

zelfvertrouwen glamglow glowstarter ici paris xl
Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer van Glamglow, 39,95 €

 

Bron: ICI Paris XL