Lady Gaga valt op met nude look

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Lady Gaga valt op met nude look

lady gaga nude

Nieuwe dag, nieuwe look? Wel als je Lady Gaga bent. De popster laat de lagen make-up tegenwoordig achterwege en maakt haar muzikale comeback met een opvallend natuurlijke look. Totally Gaga!

Wie had het ooit kunnen denken. Lady Gaga die genoeg heeft van pikzwarte wenkbrauwen, dieprode lippen en outfits met het formaat van een klein flatgebouw. Hoewel ze haar 'anders zijn' bezong in wereldhits zoals 'Born This Way' lijkt de zangeres te beseffen dat ze net als iedereen zonder hoortjes, vleugeltjes of andere vreemde prothesen ter wereld kwam.

Twee jaar nadat ze haar succesvolle album 'Born This Way' op de muziekwereld los liet, brengt de popsensatie nieuw materiaal uit. Hoe breng je dat heuglijke feit onder de aandacht als je de afgelopen jaren zo goed als alle registers open trok? (Vleesjurk, het ei, het bloedoptreden, to name a few) In Gaga's geval volstaat het om gewoonweg normaal te doen.

Nu ja, wat is normaal als je Lady Gaga heet.  De zangeres poseerde eerder deze maand poedelnaakt voor de lens van fotografenduo Inez & Vinoodh en sierde de cover van 'V Magazine in 'hare pure.' Oren en poten werden vakkundig aan het oog onttrokken met behulp van strategisch geplooide ledematen. Geen oogverblindende make-up en goudagele haren, het make-up team liet Gaga van haar meest natuurlijke kant zien, iets wat de 'nude-look' tijdens de shoot helemaal compleet maakte.

LadyGagaNude

Een look die de Lady wel bevalt! Afgelopen weekend bezocht de donkerharige versie (maar wel eentje met blonde wenkbrauwen) van Gaga het Watermill kunstenaarscentrum met een subtiel en stralend make-upje op het gezicht. In haar neus een piercing à la K3's Josje en aan haar arm de moeder van de performance art Marina Ambramovic.

Lady Gaga

LadyGaga

Schermafbeelding 2013-07-30 om 11.23.48

Slaat Lady Gaga met deze nieuwe look een nieuw pad in? Zegt ze ook de oorwormen van synthpopdeuntjes ajuus? We komen op 19 augustus te weten. Dan releaset de zangeres 'Applause', de eerste single van het langverwachte album 'Artpop'.