Kiko viert 20ste verjaardag met artistieke capsulecollecties

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kiko viert 20ste verjaardag met artistieke capsulecollecties

Kiko Cosmetics bestaat 20 jaar en viert deze verjaardag met de lancering van ern eerste capsulecollectie in samenwerking met jonge internationale designers.

Kiko X Super Duper Handmade Hats

De aftrap van de artistieke collabs wordt gegeven door het Italiaanse hoedenmerk Super Duper. Een onwaarschijnlijke combinatie maar het lijkt te werken. De 'Less is Better' collectie van ontwerpsters Veronica en Cornacchini is gebaseerd op nude tinten en bevat alle ingrediënten voor een perfecte 'Natural Beauty' look. Verder drukten de ontwerpster ook hun stempel op de verpakkingen. De lichtblauwe doosjes met roze verfspatten zien er schattig uit en maken van deze producten ideale (budgetvriendelijke) cadeautjes.

Vloeibare highlighter

Wij zijn vooral fan van het compacte oogschaduwpalette met 9 nude tinten en de vloeibare highlighter die je wat ons betreft over je hele gezicht kan smeren als lumineuze basis voor je foundation. (klik hier voor meer topproducten voor een glowy look). Ook leuk: het praktische transparante make-uptasje met lichtblauwe vloeistof.

De 'Less is Better' collectie is de eerste samenwerking tussen Kiko Cosmetics en een jonge designer. Later dit jaar volgen nog zes verschillende capsulecollecties.

Ontdek hier de volledige collectie!