5 x leuke uitstapjes op zondag 26 maart

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
5 x leuke uitstapjes op zondag 26 maart

Ontdek vijf plezierige to do's voor zondag 26 maart! 

Zondag... Je ligt de hele dag voor televisie en je spannendste uitstap is die naar de keuken om wat extra snacks bij elkaar te sprokkelen. Gelukkig willen wij je een handje helpen om deze zondag wél uit je luie stoel te komen! Hier zijn vijf leuke daguitstapjes voor morgen:

1/

daguitstapjes 26 maart

Huur een boot en vaar zelf op de Durme

Bij mooi weer is er niets leuker dan een gezellig boottochtje met vrienden of familie. Jammer genoeg hebben de meesten onder ons geen boot ter beschikking, laat staan een vaarbewijs. Maar op 26 maart krijg je in Lokeren dé kans om zelf een boottochtje te maken met zes (€35 per boot) of twaalf personen (€40 per boot). Blokjes kaas, een lekkere fles wijn en een zonnebril, meer heb je niet nodig voor een fantastische zondag.

Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival

Arty farty's zakken best af naar onze prachtige hoofdstad, waar op 26 maart het 'Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival' plaatsvindt. Met de fiets, bus of te voet ontdek je meerdere wijken van Brussel. Beleef art deco op verschillende, spannende manieren zoals een bezoek aan bijzondere art nouveau en art deco interieurs, concerten, projecties, tentoonstellingen en culturele evenementen.

2/

daguitstapjes 26 maart

Stocksales in Gent

Op 26 maart is Gent dé ideale plek voor koopjesjagers. In pop-up store The Box kan je onder andere tweedehandskledij van Belgische modeontwerpers en prachtige juwelen van Noco op de kop tikken. Sportievelingen wagen best hun kans op de Dope Stocksale waar sportmerken als Nike, Adidas, Puma, New Balance, ... hun items verkopen aan -80%.

Rommelmarkt in evenementenhal CADX

Wie van curiosa en brocante spullen houdt, moet morgen een kijkje nemen in evenementenhal CADX in Antwerpen. Deze prachtige locatie host een gezellige rommelmarkt en opent de deuren voor elke snuisteraar die op zoek is naar verborgen schatten.

Bokrijk

Je bent nooit te oud voor een bezoekje aan het prachtige Bokrijk in Limburg! Haal nostalgische herinneringen op of laat de kids op ontdekking gaan. Met het zonnetje op je neus, is Bokrijk altijd een goed idee!

LEES OOK: Weekendtip: opening van De Krook in Gent

LEES OOK: Reishoroscoop: dit is de ideale bestemming voor jouw sterrenbeeld

Editor: Jolien Meulders