Reishoroscoop: dit is de ideale bestemming voor jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 18 april 2018 door ELLEFR
Reishoroscoop: dit is de ideale bestemming voor jouw sterrenbeeld

Een enorme drang om te reizen maar geen idee waarheen? Ontdek de ideale vakantiebestemming voor jou sterrenbeeld: 

LEES OOK: Sterrenkijken: welke sterrenbeelden kan jij spotten

1/

Ram 21 maart - 20 april

Norway, Flakstad Island, Tourist hiking on Mt Ryten

Reisstijl: bohemian

De Ram is avontuurlijk, energiek en impulsief. Voor dit sterrenbeeld is de zomer de ideale gelegenheid om nieuwe horizonnen te ontdekken. Denk aan ongewone bestemmingen waar veel activiteiten gepland staan zoals een surfvakantie aan de Australische kust, een roadtrip langs Route 66 of backpacken in de Himalaya.

2/

Stier 21 april - 21 Mei

Young woman relaxing in a resort swimming pool

Reisstijl: glamoureus

Een avontuurlijke uitstap is niks voor de Stier. Dit sterrenbeeld houdt meer van de fijnere dingen in het leven, waaronder kunst, lekker eten en wellness. Een vijfsterrenhotel kan de Stier wel appreciëren, maar ze zijn ook graag omringd door de natuur. Combineer de twee met een uitstap naar een van de Griekse eilanden of huur een villa aan de Toscaanse kust!

3/

Tweelingen 22 mei - 21 juni

Tourists at a sidewalk cafe, Plaza Mayor, Madrid, Spain

Reisstijl: urban

De Tweeling houdt van veel mensen, levendige plaatsen en vooral van het aanleren van nieuwe dingen. Ergens te lang blijven is niks voor dit sterrenbeeld, want dan vervelen ze zich te snel! Boek een citytrip naar steden zoals Madrid of New York City, waar je contact kan leggen met de locals.

4/

Kreeft 22 juni - 22 juli

4 vakantie sterrenbeeld

Reisstijl: klassiek

De Kreeft is een huismus van nature, reizen hoeft niet per se voor dit sterrenbeeld. Als ze toch op vakantie gaan, hebben ze niet graag veel drukte om hun heen. Ruil het vijf sterrenhotel daarom in voor een gezellige B&B in Frankrijk of trek naar de rustige stranden van de Seychellen.

5/

Leeuw 23 juli - 23 augustus

Beachfront buildings under sunset sky

Reisstijl: extravagant

De Leeuw is energiek, uitgaand en een tikkeltje dramatisch. Net zoals de Stier houdt dit sterrenbeeld van luxe, maar de hele dag doorbrengen in een wellness is niks voor de leeuw. Ze willen zoveel mogelijk onvergetelijke ervaringen opdoen! Miami, de Spaanse kust of Thailand zijn hier de perfecte bestemmingen voor.

6/

Maagd 24 augustus - 23 september

6 vakantie sterrenbeeld

Reisstijl: preppy

Een geslaagde vakantie voor de Maagd draait om organisatie. Ze kiezen daarom best voor een bestemming met veel bezienswaardigheden zodat er een reisschema opgesteld kan worden. Breng een bezoekje aan de grachten van Amsterdam, de prachtige gebouwen in Praag of de tempels van Bangkok.

7/
Weegschaal 24 september - 23 oktober

7 vakantie sterrenbeeld

Reisstijl: romantisch

Weegschalen zijn liefst omringd door kunst, cultuur en houden van alles wat mooi is. Vakantie is meer dan luieren op het strand, het is een kans om iets bij te leren. Kies daarom voor pittoreske bestemmingen met een rijke cultuur. Santorini en Cartanega komen voor de geest.

8/

Schorpioen 23 oktober - 22 november 

Reine Fjord

Reisstijl: minimalistisch

De Schorpioen houdt van extremen en op vakantie is dat niet anders. Om volledig tot rust te komen heeft de Schorpioen maar één ding nodig: isolatie. Denk privéstranden en afgelegen locaties. De schorpioen boekt best een vakantie naar Canada, Noorwegen of Mexico!

9/

Boogschutter 23 november - 21 december 

Ryama

Reisstijl: sober

Een bestemming waar veel te ontdekken valt, is ideaal voor de Boogschutter. Ze houden niet van rondleidingen maar vinden liever hun eigen weg. Rio de Janeiro, Peru en andere plekken in Zuid-Amerika zijn hier ideaal voor.

10/

Steenbok 22 december - 20 januari

Glenfinnan Viaduct and The Jacobite, Scotland, UK

Reisstijl: sportief

De Steenbok is praktisch en serieus, maar wordt op vakantie ook eens graag meegesleept. Op warme stranden ga je de Steenbok echter niet snel aantreffen. Denk eerder aan bestemmingen zoals Schotland of Nieuw-Zeeland.

11/

Waterman 21 januari - 20 februari 

12 vakantie sterrenbeeld

Reisstijl: eigenwijs

Voor de Waterman mag je de toeristische oorden al van de lijst schrappen. Ze houden zowel van de vrije natuur als de stad, zolang ze hun eigen pad mogen bewandelen. Een tripje naar Ijsland of Vietnam zal de Waterman dus zeker zien zitten!

12/

Vissen 21 februari - 20 maart 

vakantie-sterrenbeeld-maagd

Reisstijl: trendy

Een strand, een bed en een prachtig uitzicht, meer heeft dit sterrenbeeld niet nodig. Exotische vakanties en tropische stranden zijn een must voor de Vissen! Denk maar aan de stranden van Hawaï, de kust van Jamaica of de prachtige omgeving in Bali.