Waarom Kit Harington The One is

Geüpdatet op 15 februari 2019 door Laure Vandendaele
Waarom Kit Harington The One is

Newsflash: 'Game of Thrones' acteur Kit Harington is de ware jacob. Niet alleen voor de fans van de knappe Brit, ook modeontwerpers Domenico Dolce and Stefano Gabbana zijn in de ban van de bink met de zwarte krullen.

Kit Harington - ook bekend als Jon Snow uit 'Game of Thrones' is het nieuwe gezicht van 'The One for Men' parfums van Dolce & Gabbana.  Vanaf september zal de knappe Brit de campagnes van het Italiaanse modehuis sieren. Harington neemt hiermee de fakkel over van Matthew Mcconaughey die dan toch niet de ware bleek te zijn.

kit harington dolce & gabbana
Zie hier: De Ware Jacob. Of Kit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Kit Harington is symboliseert de Dolce & Gabbana-man: hij is jong, heeft een onweerstaanbare natuurlijke charme, charisma en een boeiende persoonlijkheid. Hij is het geknipte gezicht voor The One for Men. We zijn dan ook heel erg blij dat hij deel uitmaakt van de Dolce&Gabbana-familie", aldus ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

The One for Men iseen tijdloze, sensuele en elegante parfumlijn met een klassiek en modern karakter. Denk een kruidige, Oosterse geur verfijnd met noten van tabak en hout.