EXCLUSIEF: doopsuiker voor fashionmoms

Geüpdatet op 13 maart 2017 door ELLE België
EXCLUSIEF: doopsuiker voor fashionmoms

De geboorte van je nieuwe kindje vieren? Dat kan nu erg exclusief dankzij de doopsuiker creaties van E-Boon

Jouw kleine spruit verdient het uiteraard om al vanaf de geboorte in de bloemetjes te worden gezet. E-Boon maakt handgemaakte knuffels, kinderspeelgoed en prachtig doopsuiker voor echte fashionmoms. Het jonge bedrijfje creëert een uniek en duurzaam souvenir, waar nog lang over nagepraat zal worden. Momenteel lopen er drie collecties bij E-Boon: Baby Chick, Baby Hop en Baby Miffa. Alles is handgemaakt en kan dus ook gepersonaliseerd worden. Je kan er zo ver in gaan als je zelf wilt!

doopsuiker fashionmoms

Het bedrijfje voorziet attenties voor elke gelegenheid. Ook bij een huwelijk, communie, de lancering van een nieuw product of de start van een nieuw bedrijf, kan je hier terecht. Zo werkte E-Boon in het verleden nauw samen met Tutu Chic. Voor de eerste modeschow ontwerpen ze gepersonaliseerde stuks zoals roze cupcakes en hartjes. Kom meer te weten over de zakenvrouw en de ontwerpster van Tutu Chic! 

Ook aan de Antwerp Fashion week nam E-Boon deel. Ze maakten het Burie Bustierkleed met wel 2500 suikerbonen.

bustier kleed fashion week

Heb je interesse? Je kan E-Boon vinden in de Nationalestraat 42, 2000 Antwerpen bij Chocolatier & Confiserie Burie. Ook via de website kan je gemakkelijk contact opnemen.

(Ook deze 5 hippe babymerken zullen echte fashionmoms kunnen bekoren! )

(Lien Egghe)