5 hippe babymerken die je nog niet kende

Geüpdatet op 1 september 2014 door Anne Poelmans
5 hippe babymerken die je nog niet kende

opening kindermerken

Omdat shoppen voor baby's gewoon nog leuker is dan shoppen voor jezelf: 5 verrassende en redelijk onbekende merken voor baby's die je online kan shoppen!

EN LAS NUBES:

En las Nubes is een webshop waar je voor de kleinsten (maat 50-140) unieke handgemaakte kleding voor kinderen kunt bestellen. (Online te koop)

en las nubes

LOUIS LOUISE

Dit Franse label maakt verrassende outfits voor de mini me's. Vaak uitgevoerd in lurex of met luipaardprintjes. Moeder en dochter kunnen hun outfits dus zonder enige moeite op mekaar afstemmen. (Online te koop)

louislouise

GOLD BELGIUM

Het label Gold Belgium is typerend voor zijn sobere en elegante stuks, vaak uitgevoerd in verrassende en ultracomfortabele stoffen. (Te koop bij Space en Kids on The Docks of online)

gold belgiumCARAMEL BABY

Dit Engelse label begon met hangemaakte truien uit Peru voor baby's en groeide uit tot een omvangrijk modebedrijf dat produceert voor baby's en kinderen. Ook van de homewearcollectie word ik hebberig... (Te koop bij kids on The Docks of online)

caramel babyBONNET A POMPON

De naam van het Spaanse label verraad een dosis schattigheid en concreet vertaalt zich dit in een collectie waar het accent ligt op schattige knitwear en uitgepuurde snits. Hebben die handel

bonnet a pompon