Hoe slank je af met planten?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Hoe slank je af met planten?

Planten hebben veel goede eigenschappen. Als je er de juiste uitkiest, kunnen ze je helpen om overtollige winterkilo’s weer kwijt te spelen.

Hoe maak je de juiste keuze?

Met deze combinatie kun je bijvoorbeeld verschillende plaatsen onder handen nemen, met een verbluffend effect:

Konjacthumbnail_femme ArkoG

De uit Azië afkomstige Konjac heeft wortelknollen met verbazende eigenschappen. Deze bevatten een substantie die 100 x haar volume aan water kan absorberen in de maag, waardoor je meteen een verzadigd gevoel hebt!

Zo zul je zonder moeite minder eten!

Dat is nog niet alles … De specifieke viscositeit vermindert ook de opname van vetten en suikers in de darm. De darmtransit wordt bevorderd. In tegenstelling tot bij veel vermageringsdiëten is er geen sprake van constipatie.
Neem een half uur voor elke maaltijd 1 à 2 capsules met een groot glas water.

Orthosiphon (Kattensnor)

De blaadjes van deze uit Azië afkomstige plant bevatten elementen die de afdrijvingsfuncties van het lichaam stimuleren.

Neem 2 capsules ‘s morgens en ‘s avonds bij de maaltijd met een groot glas water.

 

 

1/

Groene thee

Ook de groenetheeplant is rechtstreeks uit Azië afkomstig. Zijn blaadjes hebben een ‘vetverbrandend’ effect. Daarnaast bevorderen ze de concentratie en maken ze je fit.

Neem 2 capsules ‘s morgens en ‘s avonds bij de maaltijd. Omwille van het cafeïnegehalte wordt hun gebruik afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen.

Waar kun je deze planten kopen?

Arkopharma®, een modern labo dat internationale bekendheid geniet omwille van zijn kwaliteit en innovaties, biedt deze planten aan in de vorm van goed opneembare capsules.

Tot augustus 2017 biedt Arkopharma® bij aankoop van 3 producten 1 product gratis.

Een kans om niet voorbij te laten gaan …