6 originele daguitstapjes met je vriendinnen

Geüpdatet op 12 mei 2023 door ELLE België
6 originele daguitstapjes met je vriendinnen Unsplash

Urenlang terrassen of shoppen tot je blut bent, het zijn de typische dingen die je met vriendinnen doet. Ons hoor je niet klagen, maar soms heb je gewoon zin in iets origineler. Inspiratie nodig? Ontdek de leukste daguitstapjes:

Dagje Wellness

Kies voor een dag of avond vol relaxatie en verwennerij door naar een wellness te gaan. De stress verdwijnt even en je kan helemaal tot rust komen. Een sauna is trouwens het perfecte plek voor gossip in de jacuzzi met een glaasje erbij.

daguitstap vriendinnen
Unsplash

Workshop Bakken

Volg een masterclass bakken bij een patisserie in jouw buurt. Maak met je vriendinnen de mooiste taarten en doe ervaring op voor thuis. Je kan daarna een high tea thuis organiseren met jullie creaties. Want soms is genieten van een theetje met lekker zoets alles wat je nodig hebt.

daguitstap vriendinnen
Unsplash

Suppen

Suppen is een synoniem voor peddelsurfen en daarbij ga je al staand peddelen op een golfsurfplank. Het wordt nog leuker in zomerse temperaturen, maar deze activiteit kan je ook in de winter doen. In sommige steden kan je zelfs doorheen de stad peddelen, waardoor je er meteen een speciale stadstour bij krijgt.

daguitstap vriendinnen
Unsplash

Je eigen boeket plukken

Je kan met je vriendinnen een bloemenweide bezoeken om aan het plukken te gaan. Daarnaast kan je gezellig wandelen doorheen de weides en de mooiste foto's nemen. Liever wat verder weg? Ontdek hier dan de mooiste bloemenvelden van de wereld!

daguitstap vriendinnen
Unsplash

Minigolf

Minigolf is een sport dat iedereen kan omdat de afstanden maar enkele meters zijn. Dus zelfs de amateurs kunnen meedoen. Hilariteit verzekerd! Over heel het land zijn er ondertussen velden aanwezig.

Een speciale fietstocht

Een fietstocht is niet de favoriete keuze van veel vriendinnen, maar er zijn wel speciale routes die het de moeite waard maken. Zo kan je in Limburg bijvoorbeeld tussen de boomtoppen fietsen met adembenemend uitzicht. Of kan je in Bokrijk zelfs tussen het water fietsen. Ontdek alles op de site van Visit Limburg.

LEES OOK: Tripje Parijs? Dior opent tijdelijk luxueuze spa op een boot

(Stagiaire Fleur Tollet)