The Body Shop lanceert veganistische make-upborstels

Gepubliceerd op 10 januari 2017 door Laure Vandendaele
The Body Shop lanceert veganistische make-upborstels

Zo zacht als de staart van een eekhoorn en toch 100% vrij van dierenleed. De nieuwe make-uppenselen van The Body Shop sluiten helemaal aan bij onze goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Want naast meer bewegen, tijdig de was doen en nog bewuster worden over wat we dagelijks in onze mond stoppen, letten we vanaf 2017 ook extra op wat we op ons gezicht smeren. En met welke tools we dat doen. Want waarom zou je nog borstels met natuurlijke dierenharen gebruiken als er tegenwoordig voldoende diervriendelijke alternatieven zijn?

LEES OOK: 5 must have make-upborstels

Zo lanceert The Body Shop een nieuwe collectie veganistische borstels die zo zacht als de staart van een eekhoorn aanvoelen maar eigenlijk uit heel zachte synthetische haren bestaan. Verder werden de met houtskool omhulde op een duurzame wijze geproduceerd. Iets waar make-upartiest Lisa Houghton enthousiast van wordt: "De kwasten bieden professionele kwaliteit, zijn betaalbaar en scoren bonuspunten omdat ze cruelty-free en vegetarisch zijn." Als professionele make-upartiest is het voor Houghton een noodzaak de huid van haar klanten in topvorm en vrij van irritaties te houden. "Deze borstels zijn zacht, mengen verschillende kleuren makkelijk en hebben een ongelooflijke textuur. Dankzij het omhulsel van houtskool blijven de kwasten langer fris en gaan ze langer mee. Bovendien zien ze er chic en modern uit op mijn kaptafel."

LEES OOK: HOW TO make-upborstels reinigen