BabyChange: de app die mirakels verricht voor jonge mama’s

Geüpdatet op 29 augustus 2018 door ELLE België
BabyChange: de app die mirakels verricht voor jonge mama’s

Krijg je al stress bij de gedachte je baby te moeten verschonen in een publieke plaats? Dan is de app BabyChange precies wat je nodig hebt.

Tegenwoordig moet je als jonge mama meer dan ooit jongleren met je tijd, er is de zorg voor je baby, maar tegelijkertijd ook je huishouden en de carrière. Kortom, je bent een echte ‘working mum’. Ben je onderweg, dan is het vinden van een geschikte plaats om je baby te verschonen vaak het grootste probleem. Want uitstapjes en wandelingen zijn dan wel leuk, een goede accommodatie voor je baby is nog beter. Hiervoor ontwikkelde Bepanthol de app BabyChange die aangeeft waar je in de nabije omgeving gebruik kunt maken van goed uitgeruste toiletten.

apllinl

Er zullen ook altijd nieuwe adressen bijkomen, want ouders kunnen nieuwe plekken toevoegen én een score toekennen voor netheid. Op dit moment bevat de app al ruim 500 adressen in België waar men een baby comfortabel kan verschonen. Het betreft restaurants, stations, musea enz. Voor Evy Gruyaert, mama van een meisje, is dit precies wat ze nodig heeft: “Het is een fijne gedachte om voortaan op voorhand te weten waar ik mijn baby in de beste omstandigheden zal kunnen verschonen. Zowel voor mezelf als voor Helena is dat erg prettig. En praktisch natuurlijk.” Ben je al onderweg, dan vind je dankzij de geolokalisatie onmiddellijk de beste plaats in de nabije omgeving.

De app geeft daarnaast ook tips en tricks voor de verzorging en ontwikkeling van je baby. Verder is het ook mogelijk om nuttige contacten, zoals je kinderarts, op te slaan. Op die manier heb je alles bij de hand in een enkele handige app. Kortom, BabyChange is een app die niet mag ontbreken op de smartphone van actieve mama’s. Hij is bovendien gratis, én beschikbaar voor Androïd en Apple!

Waar wacht je nog op om te downloaden?