M.A.C lanceert vier nieuwe strobe creams

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
M.A.C lanceert  vier nieuwe strobe creams

Ook zo dol op de Strobe Cream van M.A.C? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het cultproduct is nu beschikbaar in niet minder dan vier nieuwe varianten.

Natuurlijk kan je niet zonder een goede mascara, concealer of lippenstift, maar wij kunnen ook echt niet zonder een glimmende highlighter. Soms subtiel op je jukbeenderen, soms all the way met een glimmend laagje op de neus, oogleden, cupidoboog en ach, soms over ons hele gezicht. Dat kan bijvoorbeeld met de Strobe Cream van M.A.C, de supercrème met cultstatus die de huid niet alleen flatterend oplicht maar bovendien ook nog eens vol voedende bestanddelen zit, waardoor je de subtiele highlighter gerust over je volledige gezicht kan smeren. Op die manier straalt de crème als het ware doorheen je foundation zonder er als een glimmende discobal uit te zien.  Yup, we zijn dol op onze Strobe Cream.

Pinklite
Strobe Cream Pinklite, 33 euro

LEES OOK: Strobing is het nieuwe contouring

Groot was dan ook onze vreugde toen we vernamen dat M.A.C maar liefst vier nieuwe varianten, telkens met een andere ondertoon, op de markt brengt. Zo kan je naast de rozige 'original' -  nu omgedoopt tot Pinklite - ook aan de slag met zacht goudkleurige of meer perzikkleurige crèmes die perfect bij jouw huidskleur passen.

Let's strobe! Bekijk hier alle tinten.

 

Strobe Cream (Pinklite, Peachlite, Goldlite, Redlite, Silverlite) van M.A.C Cosmetics, 33 euro