Zo ziet Josje Huisman er niet meer uit

Gepubliceerd op 1 november 2016 door Laure Vandendaele
Zo ziet Josje Huisman er niet meer uitcredit: telegraaf.nl

Josje Huisman heeft een compleet nieuwe look, en we kunnen alleen maar zeggen dat de nieuwbakken musicalster er erg 'belle' uitziet.

Josje Huisman is niet langer 'de blonde van K3' en sinds een recent bezoekje aan de kapper is de Nederlandse zangers helemaal 'blond af'. Niet dat Josje heimwee had naar haar dagen met paars, groen of blauw haar, deze keer was het een nieuwe uitdaging die de 30-jarige naar de kappersstoel dreef. Volgende maand kruipt Huisman immers in de huid van de intelligente en onafhankelijke Disneyprinses Belle in de Vlaamse musical Beauty and the Beast. En hoewel Belle eigenzinnig en koppig is, is ze vooral een brunette, en dus moet ook Josje plooien en zich - tijdelijk - een nieuwe coupe laten aannemen. Een blonde Belle is nu eenmaal zoiets als een kaal Beest.

LEES OOK: Waarom Josje geen stijlicoon is

Josje klopte voor de make-upover aan bij haar vaste glamsquad, Stijn en Gladys van het Antwerpse Costa del Kapsalon. Josje is alvast heel erg tevreden met het resultaat. 'Wanneer je haarkleur (eindelijk) bij je wenkbrauwen èn de rol die je speelt past. Iedereen blij!', liet ze gisteravond weten via haar Instagram. Later tijdens de Halloweennacht werd Huisman nog op een feestje gespot met haar nieuwe kapsel dat net een tikkeltje minder spooky was dan haar make-up.

 


De Vlaamse musical Beauty and the Beast is tussen 10 december 2016 t.e.m. 2 januari 2017 te zien in Flanders Expo in Gent. Meer info www.beautyandthebeast.be