Waarom het internet in de ban is van deze glimmende benen

Geüpdatet op 2 mei 2019 door Laure Vandendaele
Waarom het internet in de ban is van deze glimmende benen

Het internet is een plek vol mysteries, zo blijkt. Deze week buigen we ons massaal over een benenkwestie. Want zijn deze twee exemplaren glimmend door een dikke laag olie, of is er iets anders aan de hand?

Vorig jaar braken we ons hoofd over het feit of De Jurk blauw of goud was. Wie nog steeds twijfelt: het enige echte juiste antwoord lees je hier. Begin deze maand braken we nog ons hoofd over de kleur van deze handtas en vandaag buigen we ons alweer over een nieuwe kwestie. Zijn de benen die plots overal opduiken glimmend dankzij een dikke laag lichaamsolie, of is de waarheid een pak minder glamoureus. Neem gerust even de tijd om de foto te bestuderen.

benenolie-internet

Wij waren het op de redactie unaniem eens: dat zijn een stel shiny AF benen. Tot we de foto wat langer bestudeerden en plots zagen wat er echt aan de hand is. En dat is net iets minder glamoureus dan er een wellnessbehandeling met een paar liter olie op hebben zitten. Dit meisje zit namelijk gewoon onder een paar vegen witte verf. Onze hersenen interpreteren als licht reflecterende vlakken waardoor het lijft alsof ze blinken. MIND BLOWN of zag jij meteen wat er aan de benen - euh hand - was?