Het nieuwe parfum van Abercrombie & Fitch: waarom kunnen we er niet aan weerstaan?

Gepubliceerd op 26 oktober 2016 door ELLE België
Het nieuwe parfum van Abercrombie & Fitch: waarom kunnen we er niet aan weerstaan?

Sexy, mannelijk en gedurfd … De nieuwe mannengeur van Abercrombie & Fitch is gewoonweg onweerstaanbaar! ‘First Instinct’, een naam die je fluistert, wakkert een bijna dierlijke lust aan – als een vonk die overslaat tussen twee wezens …

Volg je instinct!

Er zijn zo van die geuren die een onweerstaanbare drang in ons wakker maken. ‘First Instinct’ werkt verslavend met zijn zweem van sensuele noten met een universele verleidingskracht. Belichaamt deze geur misschien de moderne man van onze dromen?

af-first-instinct-elle-be_
De mix van frisse varens en oosterse warmte, gekruid met szechuanpeper en een scheutje gin tonic en meloen, brengt duidelijk ons hoofd op hol. Een krachtige cocktail, niet in woorden te vatten en onvoorspelbaar, laat een indruk na waarin amber en muskus zich verstrengelen. Viriel maar mysterieus, net als de slanke golvende flacon … Intuïtief associëren we ‘First Instinct’ met magnetische aantrekkingskracht. Kortom, een excuus om ons te laten verleiden? Daar zeggen we geen neen tegen!

first-instinct-elle-be_-179x300
P.S.: Driftig snuffelen mag, zonder adempauze.
A&F First Instinct is verkrijgbaar in de verkooppunten van Ici Paris XL en Galeria Inno evenals in een aantal zelfstandige parfumeriezaken, vanaf € 40 (voor 30 ml)