Binnenkijken: Burberry Beauty Box

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Binnenkijken: Burberry Beauty Box

BURBERRY_COVENT_GARDEN_STORE_INTERIOR

Nieuw in Londen: de Burberry Beauty Box. Een winkel gewijd aan de parfums, make-upcollecties en accessoires van het Britse label. We like the way you think, Mr Bailey.

Beauty en accessoires...meer hebben we op een maandagochtend niet nodig om enthousiast te worden. Burberry kondigde vandaag de opening van Beauty Box, een shop in het Londense Covent Garden waar de volledige beauty- en accessoirelijn van het label in the picture staat.

Ontwerper Christopher Bailey trekt het Runway Made to Order-concept door naar het beautyluik van zijn collectie. Zo zullen beautylovers meteen na afloop van het nieuwe defilé de beautyproducten online kunnen bestellen.

Wie nog niet helemaal thuis is in het beautysegment van het Britse label, kan zich in de Beauty Box Bar laten bijstaan daar een specialiste.

In de digitale nailbar kunnen klanten virtueel experimenteren met de laatst nieuwe nagellakkleuren, recht van de runway. Wie de winkel toch liever met een echt kleurtje op de nagels verlaat, kan terecht voor een mini-manicure.
Nu maar hopen dat je een paar treintickets richting Londen onder de kerstboom vindt?

ICON_SIGNATURELOOK

 

MIX&MATCH

 

TENDER_SIGNATURELOOK