Get the look: Katie Holmes voor Bobbi Brown

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Get the look: Katie Holmes voor Bobbi Brown

KatieHolmesOldHollywood

Met welke glamoureuze feestlook ga jij de eindejaarsperiode tegemoet? Wij voelen wel wat voor de Old Hollywood glamour van Bobbi Brown. Maar hoe begin je er in hemelsnaam aan? ELLE.klopte aan bij Bas Hokke, national make-up artist voor Bobbi Brown.

Helemaal prima, die nude look maar nu de kerstboom staat, we om de haverklap onder een maretak belanden en de speurtocht naar de perfecte cadeaus pas echt begonnen is, mag ook onze make-up look wat feestelijker. Bold eyes én felle lippen, helemaal zoals Katie Holmes in de eindejaarscampagne van Bobbi Brown.

De Old Hollywood-collectie is niet alleen prachtig om naar de kijken (oh dat Old Hollywood Eye Palette! 85,00 €), je kan er een prachtige smokey eye mee maken. Make-up artist Bas Hokke brengt de lichtste kleur uit het palette aan over het volledige ooglid. Het bewegende ooglid krijgt een iets donkere kleur, ook de crease (de plooi tussen het bovenste en bewegende ooglid) wordt geaccentueerd met een iets donkere kleur.

Old Hollywood Eye Palette - 85,00 €
Old Hollywood Eye Palette - 85,00 €

De basis is er, nu is het tijd voor glitters! De kleurtjes met fijne glinsters kan je met een borsteltje op het ooglid aanbrengen maar dan bestaat de kans dat ze op je gezicht vallen. Ga je aan de slag met je vingers loop je het risico dat je de glinstertjes stuk maakt. Tip van de make-up artist: 'breng de oogschaduw eerst met een borsteltje aan op je hand en werk daarna verder met je vingers.'

Gebruik de zwarte oogschaduw uit het palette als eyeliner om het oog extra te accentueren. Blend de lijn met een zacht borsteltje voor een extra smokey effect. Kleur de waterlijn met een zwart oogpotlood voor een intense blik.

Laatste stap = mascara! Bas haalt met plezier Smokey Eye Mascara (28,00 € ) zijn absolute favoriet, boven. Hij drukt me nog eens op het hart dat het erg belangrijk is om het borsteltje heel dicht bij de wimperrand te zetten. Daarna rol je het borsteltje over de wimpers tot aan de toppen. Op die manier worden de topjes van je wimpers niet te zwaar en gaan ze niet naar beneden hangen. Check!

Geen glamoureuze make-uplook zonder rode lippen, right Katie? Bas volgt mijn natuurlijke liplijn met een fijn borsteltje en kleurt mijn volledige mond achteraf in met dé eyecatcher van de Old Hollywood collection, de rode Old Hollywood Lip Color (25,00 €) Om mijn mond extra in de verf te zetten krijgt die nog een laagje Siren Red lip gloss. Wie mij tijdens de eindejaarsperiode onder de maretak treft, zal het geweten hebben!

Old Hollywood Lip Color - 25,00 €
Old Hollywood Lip Color - 25,00 €

LaureOldHollywood

Wil jij ook een feestelijke partylook maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Dan kan ook jij aankloppen bij de professionals van Bobbi Brown. Loop langs bij de Bobbi Brown store in Brussel (August Ortsstraat 11) en vraag naar de 'Night Out' formule. In 30 minuten stoomt een pro je klaar voor een fantastisch avondje uit! (prijs 35,00 €)