Hoogtechnologische panty maakt komaf met cellulitis

Gepubliceerd op 3 augustus 2016 door Laure Vandendaele
Hoogtechnologische panty maakt komaf met cellulitis

Of dat is toch de bedoeling. Bye bye Cellulitis?

Je zou de magissche combinatie van regelmatig sporten, veel water drinken en een evenwichtig dieet kunnen proberen om van die ontsierende sinaasappelhuid af te komen. Maar volgens Falke kan het ook eenvoudiger. De kousenfabrikant lanceert namelijk een panty die het probleem voor jou oplost. Het broekje en de panty uit de  Cellulite Control-reeks zijn immers zo ontworpen dat ze de bloedcirculatie activeren, de huidelasticiteit verbeterenen - volgens een onafhankelijke klinische studie - het silhouet van de benen na een tijdje verfijnen.

Hoe zoiets kan? Daar zit het gepatenteerde broekje met mazenstructuur voor iets tussen. Dat 3D-gebreide weefsels zorgt er immers voor dat billen en benen tijdens het dragen van de panty een micromassage krijgen. En wat helpt om hardnekkige cellulitis los te krijgen? Juist ja, stevige massages. Verder heeft een broekje ter hoogte van de liezen twee stevige stroken die op hun beurt het lymfeweefsel gaat activeren. Resultaat? Extra drainage. Tot slot bevordert de druk van de panty op heel de lengte van het been de terugstroming in de aders waardoor benen lichter aanvoelen.

LEES OOK: Fake bruine benen met een panty

Om mooie resultaten te boeken, is het aan te raden de panty gedurende vier weken dagelijks te dragen, daarna volstaat twee dagen per week. En euh,...vergeet zeker de extra beweging, anderhalve liter water en gezond dieet niet!

FALKE Cellulite Control
Voor het Cellulite Control-broekje betaal je 52 euro, de panty kost je 54 euro.