Waar kan je van bil gaan op een festival

Gepubliceerd op 20 juli 2016 door Elise
Waar kan je van bil gaan op een festivalFestival love

Tentsletjes, kom uit je comfort zone. 

Zwoele deuntjes en bier, veel bier. Dat maakt ons botergeil, maar  verwacht niet de beste seks van je leven. Seksen op een festival is gedoemd tot sukkelseks.

#1. Flush toiletten

Hoera voor de flush toiletten. De dixi verliest stilaan zijn aandeel op de festivalweide. Hoera voor de doorspoeltoilet. Voortaan kan je de flosh dus ook bovenhalen in de flush toilet.

#2. Douches

Veruit de meest hygiënische plek op de weide.

Lees ook: Seks in de douche, 5 stomende tips

1/

festivalseks

#3. Bosjes 

Luidruchtige avonturiers kunnen de wijde bossen rondom de camping verkennen. Zakdoekjes zijn geen overbodige luxe!

#4. Tent

Hoe erotisch je ook beweegt, al je moves zijn kansloos binnen een stinkende secondetent. Plus, het wordt er niet beter op als je besluit het in een slaapzak te doen, tenzij je graag glibbert van het zweet.

#5. Auto

Je kan uiteraard ook letterlijk: in de koffer duiken. Met stip de populairste locatie voor buitenseks. Getinte ramen zijn een plus.

PS: Tegen de motorkap, of tussen twee auto's in: creatief zijn, is de boodschap.

#6: Backstage met de band 

Een simpel spandoek met de ondubbelzinnige tekst: "Take me backstage" is vaak al genoeg. Dring jezelf een weg naar de eerste rij, maak oogcontact en doe een schietgebedje...

Conclusie: Leg de lat niet te hoog tijdens festivals. In een tent ga je in ieder geval niet de beste seks van je leven hebben. Vergeet niet dat je vrienden op een boogscheut van jou liggen.