David Lachapelle maakt kerstkaart Kardashians

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
David Lachapelle maakt kerstkaart Kardashians

0Kerstmis is in aantocht en dat hebben de Kardashians geweten. Omdat de Verenigde Staten niet over Sinterklaas of een andere heilige man beschikken om de adventsperiode in te luiden, grijpt de beroemde familie naar meest voor de hand liggende alternatief: zichzelf verafgoden.

Dollartekens, Kims linkerborst, gouden standbeelden, Kims rechterborst en een berg roddelblaadjes: de Kardashians  wensen de wereld een prettig kerstfeest en schuwen daarbij het woord “kitsch” niet. Momager Kris deed voor dit gezellige familieplaatje beroep op de diensten van sterrenfotograaf David Lachapelle, bekend om zijn zelfverklaarde “kitsch pop surrealistische stijl”.

Jonge mama Kim laat haar herwonnen figuurtje nog maar eens zien in een jurk die niets aan de verbeelding overlaat, zusje-met-topmodel-ambities Kendall mag haar eindeloze benen in de verf zetten en mama Kris laat zien van wie ze die lange stelten erfde. Dat alles met verleidelijke/schele blikken. Een foto waar wij uren naar zouden kunnen staren, al is het maar om de vele verborgen boodschappen bloot te kunnen leggen.

Vreemd is dat ook  Kris’ toekomstige ex-echtgenoot Bruce Jenner in het plaatje mag opdraven – al is dat gekooid in een glazen tube, mooie metafoor voor hoe de man zich jarenlang in de familie heeft gevoeld? De overige mannen van de familie schitteren door afwezigheid, vooral  het ontbreken van broer Robert Kardashian roept vraagtekens op. Ook van baby North en Kanye West geen spoor, al zijn we er zeker van dat ook hun foto ergens in de achtergrond is verwerkt: laat het speuren maar beginnen!

1 2 3