OPI breidt zijn gamma uit met hybride nagellak, een professioneel product voor de consument

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
OPI breidt zijn gamma uit met hybride nagellak, een professioneel product voor de consument

OPI

Trakteer jezelf op een professionele manicure met het exclusieve INFINITE SHINE Gel Effects Lacquer System van OPI.

Mooi gelakte nagels maken je look pas echt helemaal af. Dankzij het INFINITE SHINE Gel Effects Lacquer System geef je jezelf een professionele manicure, gewoon bij je thuis.

Iedereen houdt van mooi verzorgde, gelakte nagels maar niet iedereen vindt de tijd om elke twee weken op afspraak te gaan bij het nagelsalon. Geen probleem! Hoe druk je agenda ook mag zijn, dankzij het unieke INFINITE SHINE Gel Effects Lacquer System van OPI zien je nagels er toch uit alsof je bij de nagelspecialist bent langsgegaan. Toch liever door de pro laten aanbrengen? Dat kan natuurlijk ook bij de OPI Infinite Shine Expert of Partner Salons.

Het concept is eenvoudig. Om zelf mooie nagels met gellook te creëren, hoef je enkel het 3-stappen systeem te volgen. Een LED-lamp om de nagellak uit te harden komt er zelfs niet aan te pas! Breng eerst een laag Primer Base Coat aan op een grondig gereinigde nagel. Die gaat de nagel beschermen tegen verkleuring en zorgt er bovendien voor dat de kleur goed hecht. Daarna breng je twee dunne laagjes van de Infinite Shine kleur aan. Deze hybride nagellak combineert de beste eigenschappen van een nagellak en een gel en ontpopt zich daardoor tot de nagellak van de toekomst.
U bent gewaarschuwd: kiezen wordt moeilijk. Met keuze uit meer dan 70 nieuwe en trendy, op de looks van de catwalk geïnspireerde kleuren, ben je wel even zoet. Klassiek oranje, rood of roze? Elegante nudes of toch liever hippe donkere kleuren zoals zwart of grijs? Voor elke mood of outfit bestaat een passende, hoog gepigmenteerde kleur. Afwerken gebeurt met de Gloss Top Coat die een gel-polymeer bevat dat onder de invloed van natuurlijk licht uithardt en zich vasthecht aan de INFINITE SHINE kleurlaag. Laat drogen et voilà, je hebt gelakte nagels met een ongeziene glans die tot 10 dagen onberispelijk blijft.

Heb je even later zin om een andere tint uit de uitgebreide kleurcollectie te proberen? Ook dat is geen probleem. In tegenstelling tot permanente gelnagels of semipermanente lak is de Infinite Shine kleurlaag immers makkelijk te verwijderen. Een gewone nagellakremover volstaat.

Leuk om te weten: wie voor 31 mei 2016 een oud flesje nagellak binnenbrengt bij een deelnemend verkooppunt, ontvangt een kortingsbon van 2 euro, te gebruiken ten laatste vóór 30 juni 2016 per aankoopschijf van 15 euro aan producten uit het Infinite Shine-gamma van OPI.

Voor welke trendy kleur kies jij? Bij ELLE kunnen we alvast niet kiezen tussen ‘Sunrise to Sunset’ en ‘Half Past Nude.’ Surf snel naar www.infiniteshinebyopi.be en ontdek er de nieuwste kleuren voor de lente en shine on!