Zo raak je terug in vorm na je zwangerschap

Gepubliceerd op 18 mei 2016 door Elise
Zo raak je terug in vorm na je zwangerschap

Geen grote geheimen, nieuwe hypes of trends...

In drie fasen gedurende twaalf weken een sterke, gezonde vrouw worden. Met kind. Dat is het doel van het nieuwe stokpaardje van Elodie Ouedraogo, haar boek: Reboot. Fit na je zwangerschap.

Daar zit je dan tussen de pampers, met een slaaptekort, zwangerschapskilo's en triljoenen theorieën over hoe je daar juist vanaf geraakt. De voormalige topatlete nam het heft in eigen handen en stelde samen met haar personal coach Wout een programma op om als kakelverse moeder op maat van je nieuwe leven, je oude kracht terug te vinden. Een schema dat haalbaar is in tijden van luiers, boertjes en tijdgebrek. De eenvoudige en lekkere recepten en tonnen professionele coaching krijg je er zomaar bij.

"We hebben met dit boek absoluut het warm water niet uitgevonden. We hebben enkel toegepast wat medisch verantwoord en/of wetenschappelijk bewezen is en dit vertaald naar een niveau dat voor iedereen haalbaar is. Je zal dus geen grote geheimen, nieuwe hypes of trends tegenkomen", aldus Elodie die in 2015 beviel van haar eerste zoontje Remus.

Elodie-en-Wout-_c_-Thomas-Sweertvaegher

"Wij schrijven dit boek niet omdat we een pre-baby lichaam wil promoten. Er zijn vrouwen genoeg die bewijzen dat je perfect gelukkig door het leven kan met je nieuwe lichaam. Maar geef toe: een baby op de wereld zetten kan je wereld volledig op zijn kop zetten en ik ben ervan overtuigd dat dit boek, de bouwstenen en hopelijk ook de antwoorden bevat die je op weg helpen naar een sportief leven. Een gezonde levensstijl is voor iedereen van essentieel belang".

Oh, and by the way… drie maanden na haar bevalling is ze opnieuw 20kg (!) lichter.

9789022332573

Reboot. Fit na je zwangerschap
Elodie Ouedraogo & Wout Verhoeven
Uitgeverij DRIE
Verschijnt 17 mei 2016