Onze lezeressen testten de nieuwe JYB ‘Best Friend’ crème

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Onze lezeressen testten de nieuwe JYB ‘Best Friend’ crème

JYB

‘’Mijn huid was onmiddellijk gevoed, gehydrateerd en voelde ook zacht aan. De textuur is aangenaam: niet te vloeibaar, niet te dik en voelt niet vet aan”, zegt Lauranne, die de nieuwe crème van JYB testte. De crème is onmisbaar en beschermt de huid van kop tot teen. Onze lezeressen beweerden dat ze geen volledige dag zonder deze crème zouden kunnen doorbrengen.

JYB

7 van de 10 lezeressen voegen hieraan toe dat ze de JYB ‘Best Friend’ crème aanraden aan hun vriendinnen!

Het product
De ‘Best Friend’ crème kalmeert de huid na het zonnen, verzacht insectenbeten, gaat roodheden tegen, verzorgt kleine kloven, hydrateert, herstelt, beschermt... ze kan nagenoeg alles!

Voor wie is de crème bestemd?
De crème is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel voor het gezicht, de handen, de voeten, de knieën,…gebruikt worden. Kortom, overal! De crème is de nieuwe ‘Best Friend’ van de familie!
Onze lezeressen Lien en Ellen vertellen aan ELLE dat de crème snel in de huid wordt opgenomen, en ook lekker en niet te sterk ruikt. ''De crème ruikt heel lekker en je blijft het gedurende een lange tijd goed ruiken’’, zegt Eline.

De formule
Een duo van Agave en de Sheaboom is essentieel voor de crème. Alle onderdelen zijn biologisch en het product is 71,6 % bio-organisch. JYB stelt hun producten samen op de meest natuurlijke wijze door de textuur en aangename geur die vooral heel lang blijft!

De ervaring van de lezeressen
De verpakking is praktisch en hygiënisch, je kan de crème aanbrengen zonder de vingers in de pot de moeten stoppen. De crème komt niet in contact met de lucht en toch kan je kan perfect doseren. Het product zorgt voor een goede hydratatie waardoor de huid heel zacht wordt en niet plakkerig aanvoelt. Het directe resultaat van de crème is herstelling en versterking van de huid. Door de frisse en zoete geur is de crème heel aangenaam. De prijs bedraagt 19,90 euro waardoor er een perfecte balans is tussen kwaliteit en kwantiteit.

Meer informatie vind je op www.jybcosmetics.com