GETEST EN GOEDGEKEURD: de Glossy Lip Pen van Yves Rocher

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
GETEST EN GOEDGEKEURD: de Glossy Lip Pen van Yves Rocher

ELLE BELGIE en YVES ROCHER sloegen de handen in elkaar en tonen je in deze tutorial hoe je het maximum uit je Glossy Lip Pen haalt.

Na het grote succes van de eerste collectie glanzende lippennen brengt Yves Rocher zes nieuwe glossy kleurtjes op de markt. Hun sterkte? Ze geven in no time een frisse touch aan je make-uplook en flatteren elke teint.

a-2

  • Kies de kleur die bij jou past Felrode en oranje tinten staan mooi bij meisjes of vrouwen met een matte huid en bruine ogen. Dit type huid komt het best tot zijn recht eens opgemaakt met warme tinten.Bordeaux- of framboostinten zijn dan weer aan te raden aan vrouwen met donker haar, een bleke huid en lichte ogen.Blondines grijpen het best naar rozige tinten om een frisse toets aan hun look te geven.
  • Hoe gebruik je de Glossy Lip Pen?

 

  1. Stift de lippen met de pen voor een glossy effect. Volg eerst de contouren van de mond en kleur daarna de lippen in, van buiten naar binnen.
  2. Verkies je een trendy mat effect? Kleur de lippen dan eerst in met de Perfect Lip Primer en breng daarna een laagje Glossy Lip Pen in je favoriete kleur aan.

d

3. Wist je dat je dit product niet alleen op de lippen kan gebruiken? Een paar stipjes op de appeltjes van de wangen is voldoende voor een frisse blush. Breng aan op het gezicht, verdeel met je vingers en klaar!

b-1

Model's choice:

- Rose Somptueux

- Pourpre Lumineux

- Rouge Aquarelle

Glossy Lip Pen - 13,90 euro SHOP HIER

Perfect Lip Primer - 14,90 euro SHOP HIER