Publireportage: Mannelijk vs vrouwelijk

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Publireportage: Mannelijk vs vrouwelijk
PandG

Mannelijk vs vrouwelijk

Dolce & Gabbana en Gucci zijn klaar voor de eindejaarsdagen: ze stopten enkele van hun bestverkopende mannen- en vrouwenparfums in een schitterende zilver- en goudkleurige feestverpakking.
Je hebt keuze tussen vier limited editions - vier ideeën voor cadeautjes of gewoon om jezelf een plezier te doen.

The One en The One for Men

Het verhaal: Dolce & Gabbana verenigt vrouwelijk en mannelijk in twee heel speciale en verleidelijke limited editions die iedereen betoveren

De geur: twee bijzonder sensuele parfums! Voor haar, een oosters bloemenaroma dat de zinnen prikkelt met zijn noten van fruit en delicate witte bloemen die langzaam plaatsmaken voor een houtige basis met lichte vanilletoets. Voor hem, een kruidig oosters parfum, mannelijker en verfijnd, dat iedereen verleidt met zijn basisnoten van hout en tabak.

De flesjes: de flacons van de limited editions - goud voor de dames, platina voor de heren - zijn echte juweeltjes. Versierd met goud en kostbaar platina en voorzien van een dop van gladgepolijst metaal stralen ze een en al luxe uit.

Gucci Guilty Studs en Gucci Guilty

Het verhaal: Gucci, het sexy merk dat pure kracht uitstraalt, versiert zijn parfums Gucci Guilty voor hem en voor haar met studs. Twee gedurfde geuren in beperkte uitgave die zich door niets of niemand laten tegenhouden. Durf jij de uitdaging aan ze te dragen?

De geur: ontwapenend. Voor haar: een warme oosterse bloemengeur die je inpakt met zijn toetsen van mandarijn en roze peper, uitdaagt met zijn hart van lila, geranium en perzik, en afsluit met noten van patchoeli en gember. Voor hem: een intense, hedendaags geur van varen; extreem verleidelijk.

De flesjes: twee felbegeerde voorwerpen. De übertrendy, glinsterende studs komen recht van de catwalk en versieren de twee designflacons waarin de legendarische, in elkaar verstrengelde G’s gegraveerd staan. De flacons, in goud voor de dames en in zilver voor de heren zijn - letterlijk en figuurlijk - schitterende kunstwerkjes!

Legende foto’s:

  1. The One Limited Edition, Dolce & Gabbana, eau de parfum 50 ml en 70 ml, € 84 en € 109.
  2. The One for Men Limited Edition, Dolce & Gabbana, eau de toilette, 50 ml en 100 ml, € 62 en € 87.
  3. Gucci Guilty Studs, eau de toilette voor dames, 50 ml en 70 ml, € 68 en € 90.
  4. Gucci Guilty Studs for Men, eau de toilette voor mannen, 50 ml en 75 ml, € 58 en € 73.