Deze “kinderen van” gaan deze zomer knallen

Geüpdatet op 29 april 2019 door Isabelle
Deze “kinderen van” gaan deze zomer knallen

Vergeet Kendall, Cara, Miley en Gigi! Deze it-girls en -boys zijn piepjong, stuk voor stuk "kinderen van", vastberaden uit de schaduw van hun beroemde families te stappen én scoorden de meest begeerde modecampagnes van het seizoen. 

1/

Kaia Gerber voor Alexander Wang

Nummer één in de lijst is ongetwijfeld Kaia Gerber: Cindy Crawfords niet-meer-zo-kleine spruit haalde op amper een week tijd een Alexander Wang campagne én een Vogue cover binnen.

Ze is bloedmooi en oud genoeg om dat met de wereld te delen. Hij is razend populair en steeds op zoek naar een knap snoetje om in zijn #WangSquad in te lijven. Kaia Gerber en Alexander Wang: een match made in heaven! De 15-jarige dochter van Cindy Crawford en Randy Gerber staat deze zomer mooi te wezen voor de Amerikaanse ontwerper naast grootheden als Hanne Gaby en Anna Ewers.

Kaia-Gerber-Alexander-Wang-1

Ook mama Cindy deelt graag haar schijnwerpers met Kaia, samen schitteren ze op de cover van het aprilnummer van ELLE France.

Kaia Gerber Cindy Crawford Vogue France

Volgende stap? Wordt vervolgd!

2/

Jaden Smith voor Louis Vuitton

Jaden Smith Louis Vuitton

Jaden Smith boekte reeds successen op het witte doek, maar wist tot nu toe nooit door te dringen tot de innerlijke regionen van modeland. Daar zal zijn nieuwe rol als gezicht van Louis Vuittons vrouwenlijn (!) vast verandering in brengen. De tiener staat bekend om zijn excentrieke uitspraken en zijn voorliefde voor vrouwenkleren, een cocktail die het Franse modehuis blijkbaar wel kan smaken. Resultaat: deze zomer schitter hij naast een kudde langbenige deernes in customized Louis Vuitton jurk. Niet mis!

Jaden Smith Louis Vuitton 2

Jaden Smith Louis Vuitton 3

3/

Willow Smith voor Chanel

Karl-Lagerfeld-and-Willow-Smith-1024x536

Ook zusje Willow blijft niet achter. Jarenlang moest zij werkloos toezien hoe de Beckhams en andere famous kids hun strepen verdienden in de modewereld, anno 2016 kan ze niet op één, maar twee campagnes terugblikken. Nadat Marc Jacobs haar voor zijn FW 15/16 campagne strikte (byebye Miley Cyrus!), valt ook Karl Lagerfeld voor de eigenwijze charmes van de jonge Smith telg. De Chanel ontwerper bombardeert haar deze zomer tot ambassadrice van zijn welbekende modehuis, maar welke campagne ze precies kreeg, laat hij voorlopig in het midden. Eén ding is duidelijk: Lily-Rose Depp krijgt concurrentie van formaat! 

Schermafbeelding-2015-06-05-om-13.45.35
In actie voor Marc Jacobs

4/

Lourdes Leon voor Stella McCartney

lourdes-1024x536

Ook de dochter van Madonna, Lourdes, maakt haar modelledebuut, en wel in de nieuwe parfumcampagne van Stella McCartney. Na een pauze van drie jaar heeft de Britse modeontwerpster Stella McCartney eindelijk opnieuw een nieuwe parfum gelanceerd. Voor het nieuwbakken geurtje, Pop gedoopt, deed ze beroep op jonge rolmodellen die trouw blijven aan zichzelf en geen blad voor de mond nemen. Naast Lourdes, maken ook Hunger Games actrice Amandla Stenberg (toevallig ook de prom date van Jaden Smith dit jaar, de wereld is klein!) en dierenactiviste Kenya Kinski-Jones deel uit van de campagne. Een goede zet van de ontwerpster om drie jonge, maar sterke vrouwen in de kijker te zetten en te concentreren op hun karakters en niet hun looks .

lourdes3

lourdes2

lourdes1

5/

Dylan Brosnan voor Saint Laurent en Burberry

DylanBrosnanSaintLaurent

Saint Laurent-ontwerper Hedi Slimane heeft een neus voor fotogenieke ‘zoontjes van’.  Naast Jack Kilmer, zoon van jaren ’90 acteur Val Kilmer, was ook de zoon van James Bond te zien in de voorbije wintercampagne van het huis. Dylan Brosnan, de 17-jarige zoon van Pierce Brosnan is net als de kleine Kilmer een slungelige jongen met edgy rock-profiel dat perfect aansluit bij de esthetiek van Saint Laurent. Toch heeft Brosnan de prestigieuze modellenopdracht niet aan zijn bekende achternaam te danken, Slimane spotte Dylan gewoon op straat in Malibu!

Deze zomer maakt Dylan Brosnan het mooie weer bij Burberry;

DylanBrosnanBurberrySS16

6/

Lily-Rose Depp voor Chanel

Lily-Rose-Depp-Chanel

Uiteraard mag ook Lily-Rose Depp niet ontbreken. Johnny's kleine meid werd het voorbije jaar het sterrendom in gekatapulteerd en daar horen high-profile campagnes, het occasionele schandaaltje én speculaties over haar geaardheid bij -je bent een diva of je bent het niet! Mama Vanessa hield het jarenlang vol als ambassadrice voor Chanel, benieuwd hoe lang de 15-jarige Lily het zal rekken.

Deze lucky few wisten een grote modecampagne te scoren dit seizoen, maar ze zijn lang niet de enige "kinderen van" met potentieel. Ontdek hier de rest van de famous kid squad!