Bestel het favoriete make-upmerk van de sterren nu online

Geüpdatet op 21 juni 2019 door Laure Vandendaele
Bestel het favoriete make-upmerk van de sterren nu online

 

Gedaan met omrekenen van Britse ponden naar euro's: vanaf nu bestel je de make-uplijn van Charlotte Tilbury in een paar muisklikken via de webshop van De Bijenkorf.

Cara Delevingne en Charlotte Tilbury
Cara Delevingne en Charlotte Tilbury

Een bezoek aan Londen gaat steevast gepaard met een tussenstop bij de make-upcorner van Charlotte Tilbury in warenhuis Selfridges. Een prijzige pitstop die we ons sinds kort kunnen besparen want het make-up- en huidverzorgingslabel van de Britse make-upgoeroe is nu ook verkrijgbaar op de make-upafdeling van het Nederlandse warenhuis De Bijenkorf. 'So what?', horen we je denken. Dat is nog steeds een lange autorit of treinreis van je stoep verwijderd. Daar heb je gelijk in maar gezien de producten met cultstatus van Tilbury ook in de webshop van het Nederlandse luxe warenhuis verkocht worden, haal je je favoriete make-up met een paar simpele muisklikken in huis.

Kim Kardashian en Charlotte Tilbury
Kim Kardashian en Charlotte Tilbury

LEES OOK: Charlotte Tibury breekt ultieme beautyregel

Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller, kruiste make-upartiest Charlotte Tilbury onder meer de gezichtjes van Rihanna, Penelope Cruz, Cara Delevingne en Kate Moss. Die laatste mag zich trouwens de meter van Tilbury's kinderen noemen. Heel wat sterren zweren niet alleen bij de kunde van de make-up artieste, ook de producten uit haar eigen make-up- huidverzorgingslijn vallen in de smaak. Zo zweert Kim Kardashian bij 'Charlotte's Magic Cream' (€ 90,00) en neemt de realityster zelfs de meest slechte gewoonte van de excentrieke make-upster over. Kim verklapte tijdens de uitreiking van de In Style-awards dat ze wel eens - net als haar make-upheldin - met een nog opgemaakt gezicht tussen de lakens kruipt. De horror! Kim maakt de beauty-uitschuiver wel eens uit pure vermoeidheid maar bij Tilbury is het een bewuste keuze. Nadat ze haar dagmake-up verwijderd heeft, komt er immers een laagje 'nachtmake-up' op haar gezicht. Een ritueel dat ervoor zorgde dat haar echtgenoot haar nog nooit zonder make-up te zien kreeg.

Hoewel je ons nooit op dergelijke praktijken zal betrappen, kunnen we wel begrijpen waarom je het spul van Charlotte Tilbury zo lang mogelijk op je gezicht wil houden. Zo zijn we vooral fan van het 'Filmstar Bronze & Glow'-palette'  (€ 65,00) en het nude lippenpotlood 'Pillow Talk.' (€ 22,00)

MagicCream FimstarBronze&Glow

Bekijk en shop de volledige collectie via www.debijenkorf.nl. Bestel op werkdagen voor 22:00 en verwacht je pakje de dag erna al op de deurmat.