5 manieren om je dagcrème anders te gebruiken

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
5 manieren om je dagcrème anders te gebruiken

Wist je dat je je dagcrème voor meerdere doeleinden kan gebruiken? Het ELLE Beauty Team onthult hoe je meer uit je moisturizer kan halen:

5 manieren om je dagcrème anders te gebruiken:

1. Heb je na het aanbrengen van je dagcrème nog product over? Wrijf het overtollige uit op je handen. Ziezo, je handen zijn ook meteen gehydrateerd. 

2. De nude look is ook dit voorjaar niet uit de trenddossiers weg te bannen. Wens je je make-up op te lichten of droom je van een natuurlijke glow? Meng wat crème met vloeibare foundation. Op deze manier bekom je een lichte en aangename structuur die makkelijk uit te wrijven is.
 
3. Gebruik je dagverzorging als highlighter! Na het aanbrengen van je make-up, dep je de crème zachtjes met je vingertoppen op je jukbeenderen, neusbrug en tussen de wenkbrauwen. De crème accentueert je jukbeenderen en zorgt voor een heldere teint.
 
4. Een andere mogelijkheid is je dagverzorging te gebruiken als lipprimer. Breng crème met behulp van een wattenstaafje aan op je lippen, laat even intrekken en breng dan jouw favoriete lipstickkleur aan. Zwoele lippen gegarandeerd!
 
5. Tot slot kan de crème ook als gezichtsmasker dienen. Last van een strakke en grauwe huid? Dankzij deze formule is dat verleden tijd: neem een make-up borstel en een beetje crème, smeer rijkelijk over je hele gezicht. Laat het even intrekken en verwijder nadien het overtollige product met een zakdoekje. Een ware hydratatieboost. 

Overzicht van de gebruikte producten:

Yves Rocher 2

Dagcrème Sérum Végétal - €19,90

Foundation - €29,00

Glossy Lip Pen Parfait rose clair - € 13,90