10 gelaatsproducten voor een winterse glow

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
10 gelaatsproducten voor een winterse glow

Genoeg van die sombere wintermaanden waar geen einde aan lijkt te komen? Wij vonden enkele handige tools die jou in no time een stralend kleurtje zullen geven. Verwen jezelf!

Maybelline

Baby Lips Balm & Blush van Maybelline New York

Een twee-in-één minibalsem in een fijne verpakking die je kan gebruiken als lippenbalsem en als blush. Dankzij de bolle vorm, is de balsem gemakkelijk aan te brengen op de jukbeenderen en lippen. Ondanks zijn vettige textuur, kleeft hij niet. Breng aan met je vingers om de gewenste kleurintensiteit te verkrijgen.

Prijs? €5,99, beschikbaar in 4 kleuren.

1/

touche eclat

Touche Eclat Slogan Edition van Yves Saint Laurent

Een iconisch make-up product. Deze highlighter zorgt ervoor dat je huid er in een oogwenk stralend uitziet. Na een succes van meer dan 20 jaar, krijgt de highlighter nu een make-over. Met catchy slogans als 'no need to sleep', 'all lights on me' en 'I'm not a morning person' wordt dit waarschijnlijk de coolste highlighter van 2016.

Prijs? €42

2/

biotherm

Zuiverend masker Wonder Mud van Biotherm

Dit masker op basis van ghassoul (een soort klei) en H. pluvialis (bloedregenalg) is rijk aan astaxanthine (een van de krachtigste antioxidanten die aanwezig zijn in de natuur), verkleint de poriën, reinigt en zuivert de huid. Met andere woorden: onmiddellijk na gebruik zal de huid er gezonder uitzien en veel zachter zijn.

Prijs? €55,5

3/

lancome

Juicy Shaker van Lancôme

Deze lip oil bestaat uit een tweefasige formule die voedende oliën combineert met krachtige kleurpigmenten voor prachtige lippen. De lichte olie, die gemakkelijk aan te brengen is, wordt meteen opgenomen in de lippen en creëert een subtiel en natuurlijk effect. Vergeet het flesje vooraf niet te schudden om alle ingrediënten te mengen. Breng de olie vervolgens met de zachte mousse aan op je lippen.

Prijs? €22, beschikbaar in 20 kleuren.

4/

sublimage-la-creme-ultime-regeneration-de-la-peau-texture-supreme.P142580

Sublimage La Crème van Chanel

Deze luxueuze verzorgingscrème is samengesteld uit speciale plantenextracten, zoals de Vanille van Madagascar (Vanille-orchidee of Vanilla Planifolia), die zorgen voor een diepgaand herstel van de cellen. Om het 10-jarig bestaan van het product te vieren, werden de ingrediënten, formules en textuur van het Sublimage gamma nog verbeterd en aangepast. Vanilla Planifolia bevordert de werking van een enzym dat veroudering tegengaat en de negatieve gevolgen van stress vermindert met 70%. Elke ochtend bij het ontwaken voelt de huid beter aan dan de dag voordien. De huid is gladder, zachter en ziet er jonger uit.

Prijs? €320

5/

Pep-Start-Soin-Yeux-Defatigant-de-Clinique_cdc_big

Hydraterende oogcrème Pep-Start van Clinique

 

Een S.O.S product dat de donkere kringen en zakken onder je ogen lichter maakt en jou er in enkele seconden minder moe doet uitzien. Door de handige verpakking kan je de crème gemakkelijk meenemen in je handtas en op elk moment van de dag gebruiken. Het ronde uiteinde werd speciaal zo ontworpen dat de crème gemakkelijker in de huid kan doordringen door het masserend effect. Breng de crème aan, tel tot 10 en bewonder het resultaat.

Prijs? €22,5 op www.clinique.be

6/

mac blush

Blush rose intense van de Flamingo Park collectie van M.A.C

Een poederblush die jou onmiddellijk doet shinen. De blush ziet er misschien wel flashy uit, maar eigenlijk is dat gewoon een kwestie van dosering. Tik altijd even met het borsteltje tegen je pols voordat je de poeder op je gezicht aanbrengt, om het overtollige poeder te verwijderen. Enkele cirkelbewegingen op de jukbeenderen volstaan en je zal eruitzien alsof je net een weekend in de gezonde buitenlucht hebt gespendeerd.

Prijs? €22,5

7/

estée lauder

UV-filter UV DayWear van Estée Lauder

Om veroudering van de huid tegen te gaan is bescherming tegen de zon tip nummer 1. Dit lichtgroene serum camoufleert roodheden en imperfecties, maakt de huidskleur egaal en beschermt de huid tegen UV-stralen en andere schadelijke aanvallen op de huid van buitenaf door zijn zonnefactor 50. Je kan het serum lokaal aanbrengen op de probleemzones, of op het volledige gezicht. Tip: gebruik daarna nog een fond de teint om je huid er mooi egaal te laten uitzien.

Prijs? €40,85, op www.esteelauder.be

 

 

8/

Guerlain

Duo-poeder Terracotta Joli Teint van Guerlain

De Terracotta reeks bestaat uit wonderbaarlijk producten die jou op elk moment van het jaar een stralend gezicht bezorgen. De Joli Teint versie - een lichtere kleur dan de oorspronkelijke Terracotta - is een poeder dat bestaat uit 2 complementaire tinten die jou een natuurlijke en stralende teint geven.

Prijs? €48,4. Beschikbaar in 4 tinten voor blondines en brunettes.

9/

Lancôme pastels

De Cushion Case van de My Parisian Pastels collectie van Lancôme

Dit limited edition kleine metalen doosje bevat minipoedertjes die gebruikt kunnen worden als oogschaduw en highlighter. Effect? Een frisse uitstraling. Leuk extraatje? Het toffe doosje!

Prijs? €65

(Stagiaire Laura Vermeire via ELLE Belgique)