ELLE België x Yves Rocher

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
ELLE België x Yves Rocher

Sérum Végétal wordt de ster onder de antirimpelverzorging genoemd. ELLE en Yves Rocher sloegen de handen in elkaar en geven tips en tricks hoe je het verzorgingsgamma moet gebruiken.  

Vraag je je ook af hoe je de producten het beste aanbrengt? Dankzij het driestappenplan van Yves Rocher breng je vanaf nu je dag,-(of nacht)crème en serum op de juiste manier aan:

  1. Gladstrijken: breng je serum en crème op de juiste manier aan en strijk je huid glad

Neem een beetje product (serum of crème) en warm het product op door je handen zachtjes tegen elkaar te wrijven. Plaats nadien je vingertoppen samen in een ‘gebedshouding’ en plaats je handen langs de twee kanten van je neus. Strijk het product glad over je neus, wangen en ga zo omhoog naar je slapen. Plaats daarna je handen opnieuw in een gebedshouding bij de neus en ga zo naar je voorhoofd in één gladstrijkende beweging. Zet tot slot je handen aan beide kanten van je hals en laat ze terugglijden.

  1. Tokkelen: een gespecialiseerde techniek die ervoor zorgt dat het serum of de crème kan doordringen in de huid

Tokkel zachtjes en energiek met je vingers van je decolleté naar je voorhoofd. Ga langzaam omhoog naar je hals en blijf zachtjes tokkelen. Ga verder naar het onderste gedeelte van het gezicht, wangen, oogcontouren en eindig op het voorhoofd.

  1. Knijpen: stimuleert en verstevigt je huid waarbij de diepe spieren van het gezicht worden gestimuleerd

Plaats je handen op de decolleté en knijp de huid zachtjes tussen duim en wijsvingers. Deze beweging moet snel en licht zijn. Ga verder naar je hals, gezicht en geef speciale aandacht aan je gezichtscontour en wangen. Eindig met het voorhoofd.

YRtuto YvesRocherproducten

Overzicht van de gebruikte producten:

YVESR

Glossy Lip Pen, €13,90. SHOP HIER.

Sérum Sérum Végétal, €28,00. SHOP HIER.

Concealer, €24,50. SHOP HIER.

Crème Sérum Végétal, €19,90. SHOP HIER.