De beste Full House kapsels onder de loep

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De beste Full House kapsels onder de loep

Het is eindelijk zover: de Full House sequel Fuller House wordt uitgezonden op Netflix! Speciaal voor deze gelegenheid nemen we de kapsels van destijds nog een laatste keer onder de loep. Nostalgie... 

Kimmy

  1. Kimmy Gibbler (Andrea Barber)

Kimmy Nibbler's handelsmerk? Een hoge paardenstaart/palmboom. Haar kapsels waren in Full House niet altijd een succes. Herinner je je nog in het begin van de reeks haar ontplofte haardos mét nektapijt? Gelukkig konden we dit toen -gezien haar jonge leeftijd- door de vingers zien.

Kimmy_season_2

Steel de stijl:

Braun, €39,95. SHOP HIER.

De Braun Satin Hair Brush temt je (statisch) haar en geeft je je gezonde glans terug. Bye bye oncontroleerbaar haar, hallo glanzende lokken!

552676_pb_01

1/

DJ Full House

2. Donna Jo 'DJ' Tanner (Candace Cameron)

D.J. was de kameleon van de reeks: ze heeft verschillende haarstijlen gehad doorheen de 8 seizoenen. Van plat tot curly en van een korte bob tot de lange blonde lokken. Haar handelsmerk? De legendarische kuif.

Steel de stijl:

L'Oréal, €5,65. SHOP HIER.

Dankzij de L'Oréal Elnett haarlak blijft jouw volumineuze coupe een hele dag perfect in model.

ecess

2/

Stephanie Tanner

3. Stephanie Tanner (Jodie Sweetin)

Stephanie heeft gedurende de verschillende seizoenen een ware transformatie ondergaan. In het begin had de actrice een volumineuze coupe met krullen én froufrou. Nadien ging ze voor een (schattige) paardenstaart op de zijkant van haar hoofd. Er was één constante in het hele verhaal: haar voorliefde voor hoofdbanden, linten en scrunchies.  

Steel de stijl:

Forever 21, €3,00. SHOP HIER

Schermafbeelding 2016-02-23 om 10.29.14

 

3/

olsens3

4. Michelle Tanner (Mary-Kate en Ashley Olsen)

De zusjes Olsen kropen om de beurt in de huid van Michelle Tanner. Het schattige meisje verscheen vaak met twee paardenstaartjes of een palmboom bovenaan het hoofd op het scherm. De Twins waren  nog klein maar toch waren hun kapsels een serieuze no-go.

rs_1024x759-151117151600-1024-michelle-tanner

Steel de stijl:

H&M, €2,99. SHOP HIER.

hmprod

4/

John Stamos

5.  Jesse Katsopolis (John Stamos)

Het haar van Uncle Jesse werd het handelsmerk van John Stamos' rol. Zijn meest bekende quote? "Watch the hair huh." Zegt genoeg, niet? En dan is er nog het moment waarop hij zijn eigen kapsel toespreekt. In het begin had Jesse nog een nektapijt. Gelukkig hebben de stylisten hier na enkele jaren de snoeischaar ingezet. Zijn obsessie met haar bleef naderhand wel bestaan.

"No one really cuts my hair except for Alejandro."

Steel de stijl:

Een plotse windvlaag of een fikse regenbui vormen voor hem nu geen enkel probleem meer. Bye bye bad hair day!

D.R. Harris, €30. SHOP HIER.

small_tortoiseshell_comb_web

Fuller House wordt vanaf 26 februari uitgezonden op Netflix.

(stagiaire Sarah Van Damme)