Ken fantasietjes: een analyse

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Ken fantasietjes: een analyse

Ken de hunkKen, ben jij dat? In de geest van reclamemakers blijkt Barbie’s grote liefde onze ultieme fantasie te zijn. Plastieken borstspieren, kaarsrechte ledematen en stijfgekamde kunsthaartjes: zwijmel zwijmel.  En giechel. 
David Beckham, Ashton Kutcher of Cristiano Ronaldo: in het echte leven mogen ze er zeker zijn, om één of andere reden worden ze op papier in plastieken mannetjes omgetoverd. Omdat niet alleen vrouwen het slachtoffer worden van Photoshop. Wil je het hunkgehalte van je man de hoogte in jagen? Laat hem baden in een liter of drie olijfolie, kam zijn haren in een strakke zijscheiding en verbiedt hem vooral de armen te plooien. Opnieuw zwijmel zwijmel. En grijns. Een hele brede grijns...

Ontdek hier welke sterren zich lieten "omKennen" voor het goede reclamedoel:

1/

1

Cristiano Ronaldo: in het echt net zo oranje als Ken, hier zedig in zwart-wit gestoken.

2/
2Het handige aan Victoria Beckhams popje: hij is breed genoeg om op te liggen. Bespaart haar  meteen het meesleuren van een strandmatje. 3

3/

5Alert!!! Fabricage foutje bij Rafael Nadal: er zit een haartje los. We herhalen: Er. Zit. Een. Haartje.Los!!!

4/

4Ashton Kutcher opnieuw geprogrammeerd: binnenkort kan hij “I love you!” in drie talen zeggen, mis dat niet!

5/

51Mehcad BrooksHé, deze Mehcad Brooks kan zijn ellebogen plooien!

6/

7thom evansDeze ook! Het zitten verloopt dan weer stroever. Eén ding moeten we rugbyster Thom Evans nageven: zijn schouderomvang is veel indrukwekkender dan die van Ken..

6 Thom Evans rugbyster

7/

8Oké, Stromae doet het in naam van de kunst, maar de gelijkenis is zo treffend dat hij ook mét kleren in het rijtje mag staan.

8/

Ondertussen begrijpt Action Man – zijn ultra beweegbare schouders, ellebogen, polsen, knieën, voeten en zelfs borstkas ten spijt-  écht niet waarom iedereen hem links laat liggen. Misschien moet hij minder sip kijken? Een stralende glimlach is wat ons betreft nog altijd dé grote versiertruc.

9

9/

Ken man