De beste celebrity kersttruien

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Laure Vandendaele
De beste celebrity kersttruien

KimyeSweaters
Kim en Kanye op je kerstfeestje? Het kan! In de vorm van deze vreselijk foute kersttruien.

De kans dat we Kim of Kanye in een gekke kersttrui zien, schatten we eerder klein in. Tenzij Maison Martin Margiela of Balmain een collectie feestelijke breisels op de markt brengt, natuurlijk.
Omdat onze innerlijke fashion police heel wat minder vaak op de rem gaat staan, surfen we in de aanloop naar Kerst regelmatig op het net op zoek naar goed-foute truien met de gave zelfs dat meest saaie familielid aan het lachen te brengen. En dat volgevreten buikje te verstoppen, uiteraard.
Nadat we u eerder deze week een resem grappige kersttruien voorschotelden, voegen we daar vandaag graag deze 'Ugly Pop Culture Sweatshirts' van Fresh Brewed Tees aan toe. Speciaal voor de feesten pakt het Amerikaanse kledingmerk uit met lijn kersttruien met daarop de afbeelding van een dansende Obama, een 'eggnog' spuitende Kim en een dansende Drake. 'Alle sweaters vliegen de deur uit maar geen enkele trui is opgewassen tegen de populariteit van Drake', aldus Fresh Brewed Tees-eigenaar Tony Madalone. Tegen alle verwachtingen in blijkt Kanye populairder dan zijn vrouw Kim. Voor elke bestelde Kim-trui, gaan er maar liefst acht Kanye's over de toonbank.

 

Meer info en modellen op www.freshbrewedtees.com