O.P.I lanceert webshop

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
O.P.I lanceert webshop

HRG05_starlight_SILVER_A_display
O.P.I, het Amerikaanse nagellakmerk met de leukste namen (en kleurtjes!), lanceert een webshop.

Het heeft even geduurd maar hij er: de webshop van nagellakmerk O.P.I. met maar liefst keuze uit meer dan 300 verschillende kleurtjes. Fans hoopten al langer op de komst van een webwinkel maar O.P.I wachtte het juiste moment af. 'Cosmetica en verzorgingsproducten via internet kopen is niet zonder risico, er circuleren namelijk veel namaakproducten.  Om op de vraag van het publiek te beantwoorden en om die bewuste consumenten ook beter te dienen hebben wij beslist om een officiële O.P.I webshop te lanceren voor België en Luxemburg. We zijn verheugd dat we op die manier kunnen tegemoet komen aan de vraag van Belgische OPI-fans die wanhopig op zoek zijn naar een moeilijk te vinden kleur of een bepaalde limited edition die niet meer in de fysieke verkooppunten te vinden is.” legt Christel Vande Velde, managing director van OPI Belgium-Luxembourg uit.

Naast de bekende nagellakjes zijn ook de verzorgingsproducten voor voeten en handen verkrijgbaar in de nieuwe digitale shop.

Bekijk hier alvast de kleurtjes uit de nieuwe Starlight feestcollectie van O.P.I. Kleurtje gekozen of op zoek naar meer? Breng dan meteen een bezoekje aan de webshop.

 

O.P.I nagellak, 14,95 euro/flesje