Wat de vorm van je lippenstift zegt over jou

Geüpdatet op 2 juli 2019 door Laure Vandendaele
Wat de vorm van je lippenstift zegt over jou

Toon me je lippenstift, en ik zeg je wie je bent. Wist je immers dat de vorm die je lippenstift na verloop van tijd aanneemt het een en ander over je karakter prijsgeeft? Haal de dop van je favoriete lippenstift en ontdek wie je bent.

Sommigen zweren bij lange gesprekken met een psycholoog of talloze Rorschachtesten om hun diepere persoonlijke karaktertrekken te achterhalen. Nog anderen menen dat ook de vorm van je gebruikte lippenstift je persoonlijkheid prijsgeeft. Heeft jouw favoriete lippenstift een ronde of een platte, uitgeholde top? Ontdek dan snel wie jij diep vanbinnen bent.

Illustraties: Ilka Verhelst

1. ZO GOED ALS NIEUW1.Close to original

Je loopt graag in het gareel en breekt nooit de regels. Dat was al toen je een kind was en dat is vandaag – als lippenstift dragende vrouw – nog steeds zo. Je stelt niet graag mensen teleur en probeert mensen hun gevoelens te sparen. Je beschikt over een flinke portie empathie waardoor je graag gezien bent in je vriendenkring en op het werk.

2. RONDE TOP2.Rounded smooth tip

Je bent makkelijk in de omgang en houdt niet van conflicten. Als er zich een conflict voordoet, zal je er alles aan doen om de strijdende partijen met elkaar te verzoenen. Je bent betrouwbaar en stabiel. Je staat bekend als een vrijgevig persoon.

3. PLATTE TOP

3.Flat top

Je staat bekend als geestig, ad rem, intelligent en grappig. Een combinatie van eigenschappen die van jou een charmant persoon maken. Je hebt een sterke wil waardoor het niet eenvoudig voor je is om je ongelijk toe te geven. Iets wat je omgeving af en toe op de zenuwen werkt.

4. PLATTE, UITGEHOLDE TOP4.Flat top concave

Je houdt van avontuur en hebt geen problemen om nieuwe vrienden te maken. Je bent nieuwsgierig en zou een gedreven detective zijn. Vrienden zien in jou een complexe persoonlijkheid.

5. SCHERPE TOP

 

 

5.Sharp angles both sides
Je bent slim, sexy en een geboren flirt. Je komt af en toe verwaand over en bent ongetwijfeld ijdel. Zelf vind je dat je best trots op je verwezenlijkingen mag zijn. Je staat gulzig in het leven, stort je van de ene liefdesaffaire in de andere en houdt van aandacht.

6. TOP MET SCHERPE ZIJDE

 

6.Sharp angle tip

Je bent charismatisch, ambitieus en een geboren leider. Je gaat graag uit en organiseert vaak feestjes. Ook dan sta je graag in de belangstelling. Je houdt de controle graag in handen, iets wat je omgeving soms irriteert, maar je slaagt er wel steeds in om je doelen te bereiken. Vrienden, familie en collega’s kunnen steeds op jou rekenen.

7. SCHERPE UITGEHOLDE TOP

7.Sharp angled box curved tip

Je loopt over van de liefde en wordt snel verliefd. Je helpt de mensen rondom jou waar en wanneer je kan. Je bent een creatief persoon en legt de lat voor jezelf heel hoog. Je hebt veel energie en bezit een aanstekelijk enthousiasme.

8. ROND MET SCHERPE TIP

8.Rounded tip to a point

Mensen zijn ofwel dol op jou ofwel lopen ze met een grote boog om je heen. Dat vind je niet erg, je bent immers fier op je uitgesproken meningen die je dan ook zonder aarzelen deelt.
Je komt bij momenten hard over maar bent de eerste om een familielid in nood te helpen. Je hebt mensen om je heen nodig om je goed in je vel te voelen.