10 X waarom kleine borsten fantastisch zijn!

kleine borsten fantastisch

You lucky lady, you!

Kijk je soms verzuchtend naar je vriendinnen die wat groter uitgevallen zijn in het boob department? Da's absoluut niet nodig want er zijn redenen te over waarom kleine borsten een droom zijn!

#1 Je hebt dezelfde maten als het doorsnee Victoria's Secret model

Je behoort tot hetzelfde clubje van - vrouw van überhottie Ashton Kutcher - Mila Kunis, Natalie Portman, Kate Hudson, Olivia Wilde en Cameron Diaz. Maar ook heel wat lingeriemodellen zijn gezegend met een bescheiden boezem. Victoria's Secret Angels Behati Prinsloo, Taylor Hill, Romee Strijd, Elsa Hosk, ... allen hebben ze een kleine cup.

kleine borsten fantastisch

#2 Rijke mannen zijn je grootste fan

Hugh Hefner was misschien de uitzondering op de regel, maar uit onderzoek blijkt dat financieel stabiele - lees rijke - mannen dol zijn op kleine borsten. In Psychology Today verscheen een studie waarin men mannen uit verschillende socio-economische klasses vroeg welke borstgrootte ze het seksueel aantrekkelijkst vonden. Hoe minder welstellend de mannen waren, hoe groter hun voorkeur voor grote borsten. Kortom, geen gold diggers voor jou!

#3 Je hebt minder last bij het sporten

Lopen, paardrijden, touwtjespringen,... noem maar op. Kleine borsten zitten nooit in de weg en doen geen pijn tijdens al te intensieve activiteiten. Let wel, ook met een A-cup is het belangrijk dat je kijkt voor een aangepaste sportbeha.

 

Auteur Maxine
Lifestyle editor

Meer lezen

10 X Gezonde en eenvoudige snacks die helpen tijdens het studeren!

10 X gezonde en lekkere ontbijtrecepten om de dag goed te beginnen!

Ook online te ontdekken