Met deze app tover je gratis foto's om tot postkaartjes

gratis fotopostkaarten stampix

Volledig gratis fotopostkaartjes laten drukken en ze kosteloos thuis laten bezorgen? Het klinkt wel als een droom. Dankzij Stampix werd deze werkelijkheid!

Met de app van Stampix kan je postkaartjes met foto’s vanop je smartphone laten drukken en bezorgen zonder kosten. Stampix kan deze dienst gratis aanbieden, doordat de app reclame maakt voor partners op de achterkant van je kaartjes.

Hoe ga je te werk?

Download de app van stampix op je smartphone en vul je gegevens in. Vervolgens krijg je een eerste, gratis code om 5 foto’s te laten drukken. Je selecteert deze op je smartphone en kan dan een tekstje schrijven dat op de achterkant komt. Dit tekstje staat klein in een hoekje, samen met je naam en de datum. Als je alles hebt ingevuld, kan je ze bestellen. Na een tweetal weken vallen de postkaartjes al in je bus.

Om een nieuwe code te krijgen, moet je het kaartje van Stampix lezen dat bij het pakketje zit. Hierop staat dat je bijvoorbeeld de QR-codes moet scannen op de achterzijde. Hupsakee, je hebt alweer een nieuwe code! Soms kan je er ook één bemachtigen via de sociale media Stampix. Om zonder code te vallen, moet je al erg je best doen!

Tip: laat snel nog kaartjes drukken voor Valentijn! Wie weet komen ze nog op tijd aan. Anders heb je al een mooi 'een week na Valentijns' cadeautje klaar!

(Lien Egghe)

Meer lezen

Maak kennis met Natalie Zettel, het knappe nichtje van Kylie en Kendall

natalie zettel kylie kendall jenner kardashian

Op stap met Messy Nessy Chic: 5 tips om een urban explorer te worden

messy nessy chic urban exploring vanessa grall don't be a tourist in Paris

Ook online te ontdekken