Shoptip: Designer Outlet Roermond

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Shoptip: Designer Outlet Roermond

 

DSC01372
foto: ohmaygod.com

Op anderhalf uur rijden van Antwerpen ligt Designer Outlet Roermond, de place to be voor liefhebbers van grote merken met minder grote prijzen. Nog tot en met zondag 13 september genieten VIP shoppers (dat kan jij zijn) bij alle winkels van 10% extra korting op de outletprijs. Ideetje voor het weekend?

Niet alle outletdorpen zijn generische, overbevolkte plekken waar enkel onsuccesvolle kledingstukken in de rekken hangen. Designer Outlet Roermond heeft een merkaanbod waarvan je hoofd gaat duizelen (en dus niet één fancy winkel waar je het dan mee moet doen) en met die drukte valt het – mits een goed gekozen moment – ook best mee. En ook koopjesjagers zijn er aan het begin van een nieuw modeseizoen aan het goede adres. Tijdens het VIP Shopping Event krijgen bezoekers die zich inschrijven (dat kan via deze link) nog eens 10% extra korting op de outletprijs bij alle winkels. (dus ja, ook bij Burberry, Prada, Miu Miu, Coach, Dolce & Gabbana en Mulberry!) Nieuwe aankopen kunnen uitgebreid overwogen of bewonderd in de VIP-tens waar je als very imprtant shopper ook nog eens op een glaasje en hapjes getrakteerd wordt.

Nog niet overtuigd? 5 redenen waarom een bezoek aan Designer Outlet Roermond een goed idee is.

1. Het aanbod
Zoals we eerder aanhaalden is het merkaanbod van bij DOR (Designer Outlet Roermond) niet minder dan indrukwekkend te noemen. Burberry, Mulberry, Prada, Miu Miu, Furla, Dolce & Gabbana, Versace, Michael Kors, Armani, Escada, Hugo Boss, Moncler,…you name it, they have it! En dat op wandelafstand van elkaar!

2. Trendshopping
Outlet hoeft geen synoniem voor démodé te zijn. Het is dus zeker niet zo dat hier enkel ‘de lelijke’ stukken uit vorige collecties belanden. Wij namen de proef op de som en slaagden er met gemak in om alle huidige wintertrends in de rekken van Roermond terug te vinden. Want wat nu ‘marshmallow’ heet, was vorig seizoen gewoon ‘pastel’ en zo is die zachtroze jas van Burberry ook dit seizoen helemaal ‘on trend’. Bij Strenesse vonden we een crèmekleurige broek met wijde pijpen in wol, perfect voor dat trendy seventies silhouet. Ook ruiten (daarvoor ben je bij Burberry altijd aan het goede adres), mooie breisels (Sandro), jasjes in faux fur (Supertrash), dierenprint (Dolce & Gabbana) en handtasjes als koffertjes (Furla), allen rijkelijk aanwezig in de huidige wintercollecties, hangen hier in de rekken.

3. Beautybuys
DOR is niet alleen een paradijs voor fashionista’s, ook beautyliefhebbers komen er meer en meer aan hun trekken. Recent namen L’Oréal Paris en L’Occitane hun intrek in het dorp en ook The Body Shop heeft er zijn eigen boetiek. Stijltangen en krulstaven vind je aan interessante prijzen bij Home & Cook.

4. De newbies
Om bezoekers te blijven verrassen en steeds nieuwigheden aan te bieden, staat DOR niet stil. Want stilstaan is achteruitgaan. Het dorp breidde de afgelopen jaren al meerdere keren uit en ook in  2017 gaat een nieuwe fase van het uitbreidingsplan van start.  Meer plaats betekent ook meer winkels! Sinds kort shop je ook Sandro, Coach, Versace, WMF en Zwilling aan outletprijzen.

5. Daguitstap
Maar is het niet enorm ver? Ook dat is relatief. Vanuit Antwerpen rij je er anderhalf uur over, met een leuke playlist op de achtergrond vliegt de tijd voorbij. Vertrek ’s ochtends vroeg zodat je voor de grote drukte op verkenningstocht kan gaan. Lunchen doe je ’s middags in La Place en in de namiddag hak je de knopen over bepaalde aankopen door. A day well spent!
Wil je nog eens 10% korting op de outletprijzen? Schrijf je dan in via deze link.

Maandag - vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag - zondag: 9:00 - 20:00

Wat shop je er? Surf verder naar de volgende pagina's.

1/

TREND 1: 21st Century Sartorial

CAM037_N17_high

SHOPPING

2/

TREND 2: Big Luxe

McG_AW15_WoA_AD_039_001_LR

SHOPPING

3/

TREND 3: Urban Edge

CAM039_high

SHOPPING